folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kanlı Ay Tutulması (Canlı)

Kanlı Ay Tutulması (Canlı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Çok şanslıyız hep 500 senede 1 olan olaylara denk geliyoruz

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

Aylardır ecnebiler aşağıdaki durumdan dolayı youtube'da kanlı ay videoları yayınlıyorlardı.

BLOOD MOON TETRADI VE İNCİL’DEKİ KEHANET.

2014- 2015 yılları arasında toplam dört Blood Moon dizisinin ilki olan bu tutulma için, bazı kehanetler öne sürülmüştür.

İsa Mesih'in Dönüşü beklenerek, bu olguyu tamamlamak adına, Mesih Bilincinin yerleşmesi O’nun dönüşüne hazırlık anlamına gelir denilmektedir.

Dörtlü seri- Blood Moon Tam Ay Tutulmaları Hz. İsa'nın doğumundan bu yana tam 7 kez olmuştur. Pek çok kişi ise, bu esnada , Hazreti İsa’nın dönüşünü beklemiştir.

Binlerce yıl boyunca, "Blood Moon Tetradı" olarak bilinen bu gök olayı, Kutsal olan toprakların Dünyayı etkileyen değişim dönemleri ile çakışmıştır.

Buna kanıt olarak gösterilen İncil satırları ise şöyle;
    "Ve ben göklerde harikalar göstereceğim, toprak, kan, ateş ve duman sütunlar. Güneş karanlığa dönüştü, ve Ay kana, Rabbin büyük ve müthiş günü gelmeden önce. "Joel 2:30-31

‘’Güneş karanlığa dönüşecek ve RAB'bin büyük ve korkunç gününden önce önce Kızıl Ay geliyor. ‘’

sanacasta tarafından 15/Nis/14 23:19 tarihinde düzenlenmiştir

https://twitter.com/ElliotticianRB
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    Telden yazdgm icin ip degisti hatasi aliyrm ard ardanmeaj atti edit.
    kafkavari tarafından 15/Nis/14 23:35 tarihinde düzenlenmiştir

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

iSo bunu yazdı

valla bende bu ayetten bişey anlamadım.
    ?Kur'ân'da şöyle buyurulur: "Gece, gündüz güneş ve ay, O'nun varlığını gösteren âyetlerdendir. Güneşe veya ay'a secde etmeyiniz. Bütün bunları yoktan var eden Allah'a secde ediniz" (Fussilet, 41/37).

Güneşi ayı falan hep allah yarattı diyo e zaten kuranın her tarafında herşeyi allah yarattı diyor.

ayriyetten bunları yoktan var eden allah a secde ediniz diyor. Tutulma esnasında ibadet olayı kuran da var mı gerçekten? Varsa nerde?

Hocam meali okuyup direk yorumlasaydin keske. Kuranda direk okuyrak ahanda boyledir diyemezsin. Ayetin nazil oldugu zamana hadislere bakilir. Dolayisiyla tefsirlere ve siyere gozatilmasi gerekiyor. Cahiliye doneminde musriklerin bir kismi ayi ve gunesi kendilerine ilah edinmislerdi. Ve ondan onceki kavimlerde ay ve gunes gibi sistemlere tapmaktaydilar. Ayet nazil oldu. Allah resulu nezaman ay gunes tutulmasi gibi meseleler ortaya ciktiginda namaz kilmistir ve ummetini tesvik etmistir. Allah ayetinde ayi ve gunesi yarattigini ve sizden onceki kavimlerin kendilerine ilah ettiklerini ve sizlerin buna aldanmamalarini ayi ve gunesi yaratan Allah'a secde etmeniz gerektigini netbirsekilde vurgulamis.

Kuran vel necmu vel kameru velleylu vessumsu gibi ayetlerde cokca yildizi gunesi ayi zikretmistir.

Arastirmanizda ve kurani tefsirlerle okumanizda fayda var.

Vesselam

kafkavari tarafından 15/Nis/14 23:36 tarihinde düzenlenmiştir

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

ben bir çok kez ayı kırmızı gördüm ona ne deniyor ozaman

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

uyumadan önce aynı müzik uyandım yine aynı müzik iyiymişşşşşş

beyler az uçtan siyah şimdi

kaygusuz tarafından 16/Nis/14 00:06 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

aradım keşke buraya baksaymışım. severim astronomik olayları.

dini olarak da namaz kıldım dua ettim. bu tip olayları kaçırmamak lazım.

ama genelde dünyayı etkiler ve bir yerlerde deprem oluyor inşallah olmaması temennisiyle

pagan falan mısın?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

konu yine din tartışmasına dönmüş..

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Jilet_Boris bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

aradım keşke buraya baksaymışım. severim astronomik olayları.

dini olarak da namaz kıldım dua ettim. bu tip olayları kaçırmamak lazım.

ama genelde dünyayı etkiler ve bir yerlerde deprem oluyor inşallah olmaması temennisiyle

pagan falan mısın?

namaz kılan bir pagan :) şaka gibi

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Kanlı ayı bilmemde, ayın etrafında buluttan  kocaman halka oluştuğunu gördüm deheşt bişeydi. Ay helesi imiş. 

http://antwrp.gsfc.nasa.gov/image/1212/lunararcs_caxete_960.jpg

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 5124 Toplam Mesaj: 37