Kanlı Ay Tutulması (Canlı)
-
Çok şanslıyız hep 500 senede 1 olan olaylara denk geliyoruz
-
Aylardır ecnebiler aşağıdaki durumdan dolayı youtube'da kanlı ay videoları yayınlıyorlardı.
BLOOD MOON TETRADI VE İNCİL’DEKİ KEHANET.
2014- 2015 yılları arasında toplam dört Blood Moon dizisinin ilki olan bu tutulma için, bazı kehanetler öne sürülmüştür.
İsa Mesih'in Dönüşü beklenerek, bu olguyu tamamlamak adına, Mesih Bilincinin yerleşmesi O’nun dönüşüne hazırlık anlamına gelir denilmektedir.
Dörtlü seri- Blood Moon Tam Ay Tutulmaları Hz. İsa'nın doğumundan bu yana tam 7 kez olmuştur. Pek çok kişi ise, bu esnada , Hazreti İsa’nın dönüşünü beklemiştir.
Binlerce yıl boyunca, "Blood Moon Tetradı" olarak bilinen bu gök olayı, Kutsal olan toprakların Dünyayı etkileyen değişim dönemleri ile çakışmıştır.Buna kanıt olarak gösterilen İncil satırları ise şöyle;
sanacasta tarafından 15/Nis/14 23:19 tarihinde düzenlenmiştir
"Ve ben göklerde harikalar göstereceğim, toprak, kan, ateş ve duman sütunlar. Güneş karanlığa dönüştü, ve Ay kana, Rabbin büyük ve müthiş günü gelmeden önce. "Joel 2:30-31
‘’Güneş karanlığa dönüşecek ve RAB'bin büyük ve korkunç gününden önce önce Kızıl Ay geliyor. ‘’ -
Telden yazdgm icin ip degisti hatasi aliyrm ard ardanmeaj atti edit.
-
iSo bunu yazdı
valla bende bu ayetten bişey anlamadım.
?Kur'ân'da şöyle buyurulur: "Gece, gündüz güneş ve ay, O'nun varlığını gösteren âyetlerdendir. Güneşe veya ay'a secde etmeyiniz. Bütün bunları yoktan var eden Allah'a secde ediniz" (Fussilet, 41/37). Güneşi ayı falan hep allah yarattı diyo e zaten kuranın her tarafında herşeyi allah yarattı diyor.
ayriyetten bunları yoktan var eden allah a secde ediniz diyor. Tutulma esnasında ibadet olayı kuran da var mı gerçekten? Varsa nerde?
Hocam meali okuyup direk yorumlasaydin keske. Kuranda direk okuyrak ahanda boyledir diyemezsin. Ayetin nazil oldugu zamana hadislere bakilir. Dolayisiyla tefsirlere ve siyere gozatilmasi gerekiyor. Cahiliye doneminde musriklerin bir kismi ayi ve gunesi kendilerine ilah edinmislerdi. Ve ondan onceki kavimlerde ay ve gunes gibi sistemlere tapmaktaydilar. Ayet nazil oldu. Allah resulu nezaman ay gunes tutulmasi gibi meseleler ortaya ciktiginda namaz kilmistir ve ummetini tesvik etmistir. Allah ayetinde ayi ve gunesi yarattigini ve sizden onceki kavimlerin kendilerine ilah ettiklerini ve sizlerin buna aldanmamalarini ayi ve gunesi yaratan Allah'a secde etmeniz gerektigini netbirsekilde vurgulamis.
Kuran vel necmu vel kameru velleylu vessumsu gibi ayetlerde cokca yildizi gunesi ayi zikretmistir.
Arastirmanizda ve kurani tefsirlerle okumanizda fayda var.
Vesselam
kafkavari tarafından 15/Nis/14 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
ben bir çok kez ayı kırmızı gördüm ona ne deniyor ozaman
-
uyumadan önce aynı müzik uyandım yine aynı müzik iyiymişşşşşş
kaygusuz tarafından 16/Nis/14 00:06 tarihinde düzenlenmiştir
beyler az uçtan siyah şimdi -
futurist bunu yazdı
aradım keşke buraya baksaymışım. severim astronomik olayları.
dini olarak da namaz kıldım dua ettim. bu tip olayları kaçırmamak lazım.
ama genelde dünyayı etkiler ve bir yerlerde deprem oluyor inşallah olmaması temennisiyle
pagan falan mısın?
-
konu yine din tartışmasına dönmüş..
-
Jilet_Boris bunu yazdıfuturist bunu yazdı
aradım keşke buraya baksaymışım. severim astronomik olayları.
dini olarak da namaz kıldım dua ettim. bu tip olayları kaçırmamak lazım.
ama genelde dünyayı etkiler ve bir yerlerde deprem oluyor inşallah olmaması temennisiyle
pagan falan mısın?
namaz kılan bir pagan :) şaka gibi
-
Kanlı ayı bilmemde, ayın etrafında buluttan kocaman halka oluştuğunu gördüm deheşt bişeydi. Ay helesi imiş.
http://antwrp.gsfc.nasa.gov/image/1212/lunararcs_caxete_960.jpg