Kanlı Tahribat Wallpaper
-
Pek bişe diyemiyeceğim ama 1 ve 2 iyi gibi geldi bana..
Bu arada , elindeki değişik fontlARI pmleyebilirmisin?yada foruma yaz?
tşk..
-
KarakartaL bunu yazdı:
-----------------------------abi böle yapmana gerek yokki Fontunu Kendın seçebilip kendın yazaılırsın ıcıne Mesela CoolText.Com ' ve dafont.com gibi font sitelerinden hosuna gittiginiz bi fontu ındırıp her turlu şekilde resmın veya avatarın uzerıne yazabılırsınız böyle ugrasmaya gerek yokk . ındırdıgınız fontu c://Windows/font dosyasının ıcıne attıgınızda fontumuz hazır olacaktır !
Kolay Gelsın : )
-----------------------------ciddi misin ? pek anlamadımda biraz daha yardım eder misin ? (hem slaçları da ters koymuş:P )
evvelden beriki font sitem : www.1001freefonts.com buraya bi bak. burası da manyak -
2 numara bence
-
kiNki bunu yazdı:
-----------------------------2 numara bence
-----------------------------:) arkadaşım geçti o iş.
-
!up
konu biraz karışmıştı. rene abiye dedim düzeltti saolsun. şimdi son haliyle hepsi hazır. yorumlarınız bekliyorum efem...
-
Ya sımdı Atmamamıza Gerek yokkı : ) www.dafont.com Bu sıteye gir en çok tutulan fontlar burda arkadasım İndir .
Bilgisayarım/C://Wİndows/Font Dosyasına at Ve Logoyu veya herhangı bı Dosyaya Yazacagın yazının Tipini Seçeceksın saten Biz windows a attık dosyasını o font hep pc mızde Olur -
KarakartaL bunu yazdı:
-----------------------------
Ya sımdı Atmamamıza Gerek yokkı : ) www.dafont.com Bu sıteye gir en çok tutulan fontlar burda arkadasım İndir .
Bilgisayarım/C://Wİndows/Font Dosyasına at Ve Logoyu veya herhangı bı Dosyaya Yazacagın yazının Tipini Seçeceksın saten Biz windows a attık dosyasını o font hep pc mızde Olur
-----------------------------:@ aq şaka mı yapıyosun. yürü git işine ya. biliyoruz amk. bumuydu duymak istediğin.
-
eywallah hocam.güsel olmuş ama bazı yerlerde ciyak olmuş renkleri (bence) . onları düzeltirsen tam süper olur.şimdilik wallpaper yaptım :)
-
çok fazla nesne var night daha sade şeyler yapmaya çalış...
-
ganga font arşivin küçük gibi geldi bana ayrıca textlerine derinlik vermiyosun bunlar eleştiri değil tavsiye ganga bilen bilir geri geldim sanal aleme shadow la night eski gankalarım eskinick == scorpio_tr91