Kanser 1.0.1 Bir Deneyin Ve Görün !!!
-
Burdaki kıdem insanların ne zaman üye olduklarına göre değil seviyelerine göre belirlenmiştir. senin o trojan diye yazdığın şeyi ben 15dakkada yazarım yazdığımı da bilen insanlar vardır. sırf böyle bişeyler yapmış gibi görünmek için bu foruma post atmayınız.
-
Kreston bak senle sidik yarışına giremem kimse sazanlama atlamasın konuya beni ilk önce bi dinleyin
MADEM siz bu kadar çok ama çok biliyosunuz niye açmadınız bu konuyu veya şimdi bana diyecektiniz biz böle basit yöntemler kullanmayız böle visual'la bilgisayara giremeyiz pekiiiii siz şu ana kadar hangi siteyi hacklediniz veya kaç bilgisayara girdiniz şimdi içinizden herkes diyecekki ben bu kadar siteyi kırdı şu kadar bilgisayara girdim (BoK) girdiniz burda tamam çok iyi arkadaşlar var ona bişi demiyorum ama şu an bana laf yetiştiren kişiler daha hacklemenin ne oldugunu bilmiyo
server_kurdu-->id=25073
kreston -->id=2460
hmmm kreston un arkadşaım olmasını bi kenara koyuorum foruma yapılan katkıdan bahsetmek istiyorum sence senden 21 bin kişi önce kayıt olmuş admaın foruma senden az katkı yapması mümkünmüdür. alpim arkadaşımız bundan bahsetmiş alpin benden önce kayıt olması benden daha kaliteli veya daha üstün oldugunu kanıtlamaz.Bunu biL!!!!VisualBoy Server Merver deil Server bak burdan bişi anlamadıgın ortaya çıkıyo SEn her yerde böle mal oldugunu gösterirmisin toplum içinde falan niye sazanlama herşeye atlıyosun benim yaptıgım şeye yalakalık denmez yardım denir burda hackle ilgili fazla bilgisi olmayan arkadaşlar var benim maksatım onlara yardım etmek (Tabi bu hackten anlamayan arkadaşların arasına seninde katıyorum) ....
-
ula karsı tarafın ip sini nası bulacas sımdı msnden ?
-
forum a trojan koymak onun kıdemini arttıracaksa ben buraya trojan ın kral ını dökerim saçmalığa. ulan var olan şeyi daha ne diye yazalım şimdi server dene user in forum a katkısı mı oldu? yook aksine burada birbirimizla laf yarıştırmamıza neden oldu. neymiş foruma katkı lan en azından dogru düzgün bişey paylaşsaydın bea verdiğin trojan a bak.------------ ben burda bişey yayınlarım ardından başlarsınız biliyoduk diye. ve fikir çalmaya kalkarsınız (bu sözüm herkese değil yarası olan gocunur). alıntlar her yerde yazarsınız ben buldum diye yazmanıza bişey demem ama çoğu kişi sanki kendi bulmuşcasına yazıyo. yayınlayacak şeylerim adamın biri yüzünden gitti. yoksa neler yayınlardım neler. herkes kendine iyi baksın. kalbini kırdıklarımdan özür dilerim.
-
server kurdumusun nesin yontemlerini kendine sakla tartışmya girme forum kirliliği yapma. biliyorsan bir şey yaz gerisine karışma oğrenen oğrenir. buraya yazmak zorunda değilsin. kaybol!
-
olm bu olayın id ile alakası yok benim id 370 20000 küsür üyeli adam benden daha fazla topic açmış ee noldu şimdi ben ezikmi oluyorum hayır.Benden önce biri yazmış gerekli açıklamayı yapmışsa yada tam olarak bilmediğim bir konuysa neden yazıp kafa karıştırayım.Öyle açılan her topiğe post yapılmaz yazmak için.
-
a4tech bunu yazdı:
server kurdumusun nesin yontemlerini kendine sakla tartışmya girme forum kirliliği yapma. biliyorsan bir şey yaz gerisine karışma oğrenen oğrenir. buraya yazmak zorunda değilsin. kaybol!
daha fazLa bişey demeden direkt+1 diyorum
-
cevap yazmaya tenezzül bile etmiyorum. arkadaşlarım beni tanıyor kendimi ispatlamama gerek yok. ama şimdi senide tanımışolduk
-
Lan Bak Ne kdr Gerizeklaı Bi adamsın deli ediyosun beni güyy forumada bakmışsın artık burda konu krston fln deil senin resmen moronluğun
http://www.tahribat.com/forumsearch.asp?member=25073 AHA SENIN FORUMA KATKIN 1 SAYFA
http://www.tahribat.com/forumsearch.asp?member=2460 KRESTON UN KATKISI 13 SAYFA ŞİMDİ SEN GEL BANA FORUMA BAAKTIM PEK KATKINI GÖREMEDİM DE AL SANA KANITI kapa çeneni otur arkadşaların dedii gibi yazmak zorunda deilsin.... ztn bunun üzerine yazabilcein bişe de kalmadı ...
-
Lan Bak Ne kdr Gerizeklaı Bi adamsın deli ediyosun beni güyy forumada bakmışsın artık burda konu krston fln deil senin resmen moronluğun
http://www.tahribat.com/forumsearch.asp?member=25073 AHA SENIN FORUMA KATKIN 1 SAYFA
http://www.tahribat.com/forumsearch.asp?member=2460 KRESTON UN KATKISI 13 SAYFA ŞİMDİ SEN GEL BANA FORUMA BAAKTIM PEK KATKINI GÖREMEDİM DE AL SANA KANITI kapa çeneni otur arkadşaların dedii gibi yazmak zorunda deilsin.... ztn bunun üzerine yazabilcein bişe de kalmadı ...