Kanyona Gidip Gecelemek
-
evsiz bunu yazdıglaurung bunu yazdı
meslek ne hocam?
orman müh. falan mı ama 6 ay demişsin çözemedim.
Arkadaş orman müh. Urfa da iş bulamadı gastamonu da buldu 6 aylık ondan bahsediyor. Urfa da kasiyerlik teklifi aldı ama beğenmedi :D
Ben de iü orman müh 2.sınıf terkim =D ne çok ormancı var tbt'de =D
-
glaurung bunu yazdıevsiz bunu yazdıglaurung bunu yazdı
meslek ne hocam?
orman müh. falan mı ama 6 ay demişsin çözemedim.
Arkadaş orman müh. Urfa da iş bulamadı gastamonu da buldu 6 aylık ondan bahsediyor. Urfa da kasiyerlik teklifi aldı ama beğenmedi :D
Ben de iü orman müh 2.sınıf terkim =D ne çok ormancı var tbt'de =D
mantıklı olanı yapmıssın :D su ürünleri mühendisliği
orman mühendisliği bunlar diplomasında mühendislik yazan baraj altında kalınan bölümler işssiz olacağını bilerek okuyor insanlar yazık.
bile bile lades deniliyor
hipokondriyak tarafından 17/May/15 23:20 tarihinde düzenlenmiştir -
FireX bunu yazdı
Büyük şehirlerde hayatımız AVM olmuş. Başlığı görünce, kafamda, kalacak yeri olmayan İstanbul'daki meşhur Kanyon AVM'de kalmayı düşünen birisi canlandı :))
aynen aklıma o geldi :D
-
Birincisi dünyanın en büyük 2. kanyonu türkiyededir,
ayrıntılara girmeden ana tavsiyeleri yazayım merak ettiğiniz olursa bildiğim kadarıyla cevaplarım yine
2, kanyon yapı itibariyle 8- 10 derece soğuktur yağmur tehlikesi yoksa güney doğu istikametinde yatın
3, ateşi erken yakın gece için hava kararmadan büyük kütük bulmuş olun ateşiniz sönmesin
4, kayalıklardan oyuklu ağaçlardan uzakta kalın, kanyonda sürüngenler büyük yırtıcılardan daha tehlikelidir
5, girdiğiniz kanyonun her yeri çıkış kaybolmazsınız, yanlızca cesur olmak doğada şehrin aksine sorunun çoğunu çözer
6, gps e güvenmeyin sığ kanyonda bazen gps cihazı uydulardan yanlızca birini görür tarama yapamaz o yüzden çalışmaz
7, kanyon yatağından uzak durun ani bir gece yağmuru 5 dakikada sürükleyip çadırı süpürebilir, ne üst ne dip, güney doğu yönünde ortada
8, tuvaletin üstünü iyice örtün hayvanları çağırmasın, konserve vs kapları poşetlere koyup sıkıca bağlayın
9, doğada yanlızca insandan korkun ona karşı korunamadığımız tek şey insandır