Kapadokya Turu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Kapadokyaihlarakonaklari.com oteline ulaş butik oteldir ter varsa Karamanoğlu Konağı'nda kal ve rezervasyon yaptırdığı gün balon turunu söyle kış mevsiminde olurmu bilmem ama 400 tl kişi başı ucret senden evlilik cüzdanı istemiyorlar geceligi 100 tl (2 kisi) akşam yemeği ve Kahvaltı dahil

Duzenleme; atv türü kişi başı 60 tl idi

blackhammer tarafından 30/Oca/16 01:33 tarihinde düzenlenmiştir

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Hocam istanbuldan direk kayseriye ye gelirsin kayseriden minibüsler var kapadokyaya giden saat başı kalkar.Yalnız seni havaalanından alıp terminale götürecek birine ihtiyacın olacak.Geleceğin zamanı söylersen yardımcı olurum hocam. Onun haricinde bu mevsimde balon turu yapılıyormu tam olarak bilmiyorum ama kalacak yer için pansiyon tarzı oteller var evlilik cüzdanı filan istemiyorlar hocam günlük iki kişi en son gittiğimde 100 liraydı kahvaltı dahildi. Oraya gittiğinde mutlaka bi atv turu yapın hocam 100 liraydı sanırım saati. Akşam üstü tam böyle hava kararmaya başlamadan ''O Ağacın Altı'' diye bir yer var hocam çok güzel manzarası var oraya gidin bi çay için manzaraya karşı. Onun hemen yanında dilek ağacı var nazar boncuğu alıp ağaca bağlıyorsun filan güzel biryer orasıda. 

Hazır kayseriye ye gelmişken bide erciyesimizde kayak yaparsınız sucuk ekmeğimizden tadarsınız gayet dolu dolu geçireceğiniz bir tatil olur sizin için. Aklına takılan birşey olursa sorabilirsin hocam 

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

@blachammer 

teşekkür ederim yer ve önerilerin için

@enesshn18

hocaö çok sağol güzel bilgiler, Kayseri için başka zaman diyelim inşallah :)

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bu havalarda balon uçmayabilir hocam. bide geçen kardeşim dedi balonlara yasak mı gelmiş yasak mı gelecekmiş öle bişey vardı. ciddi manada tarımı etkiliyor balonun saldığı gaz.

güzel butik oteller var göremede. avanosa da uğra :) şu mevsim pek tadı olmaz ama ırmak kenarında güzel kafeler var. çanak çömlek yap.

gülşehirde havaalanı var. uçakla gidebilirsin.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

hacı oraya gidiyosan cave otelde kalacan  peri bacaları sıkıntı değil gezersinde balon baya tuzlu hacı haberin olsun 2015 9 mayısta gittim soğuk falan yoktu gayet sıcak

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

Balona binecegine ata bin daha iyi birde aksama doğru çok soğuk oluyor kılık kiyafetini ona göre hazırla müze kartin varsa yanına al

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

otel ve bilgiler icin sagolun hocalar, Mart ayinin sonuna dogru plan yapiyorum. Otel arastirmalarina bakarim problem degil ama sikinti cikarirlar diye ev tutmak istedim. Balon fiyatlari internetin her yerinde cok farkli yaziyor o yuzden bir yandan da tur sirketlerinin kampanyalarina bakiyorum.

@ metalati

at'a hic binmedigim icin iki kisi bir atin ustunde basinda egitmenle zevk alamam gibime geliyor. Diger bilgiler icin tesekkurler

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
Toplam Hit: 1323 Toplam Mesaj: 18
kapodokya tur