Kapadokya Turu
-
muze kart okutup giriyosun bi de içeride para istiyolar bazı yerlerde.
Aynalı kilise de kişi başı 100 TL idi sanırım. fener veriyor adam girerken orada. Tabureye oturmuş ufak bi masası var. il özel idareye bağlı dediydi.
-
ruhi bunu yazdı
muze kart okutup giriyosun bi de içeride para istiyolar bazı yerlerde.
Aynalı kilise de kişi başı 100 TL idi sanırım. fener veriyor adam girerken orada. Tabureye oturmuş ufak bi masası var. il özel idareye bağlı dediydi.
Aynen öyle kapalı alan korkusu olana göre bir yer değil tüneller dar ve kısa neredeyse sürünerek geçilmek zorunda
-
kapadokya açık hava müzesi uç hisar aksaray ıhlara vadisi kayseri yeşil hisar soğanlı vadisi derin kuyu yer altı şehri kızıl çukur vadisinde günbatımı izle dolu dolu bir hafta da ancak gezersin
ıhlara vadisi ortalama 3 km giderken yanınnızda su ve atıştırmalık bişeyler alın imkanın olursa yeşil hisarda sultan sazlığını gezmeni tavsiye ederim hatta kayseri ağırnasta mimar sinanın doğduğu evi ziyaret edebilirsin
ben üç yıldır gidiyorum halen gezmediğim yerleri var
-
avanos'a da git testi kebabı ye
-
Bende balona binmek isterdim ama baloncu dümenin olmadığını ve balonun nereye konacağının bilinemeyeceğini anlatınca vazgeçtim.
Bir rüzgar eser kendimi ağrı dağının tepesinde bulurum gibi geldi.yada göle düşeriz ve yüzemem boğulurum .
Çok tehlikeli , parasütte vermiyorlar , aşağı uçan yere çakılır .
-
45-75 dk arasinda ruzgarin yonune gore hava durumuna gore ucuyor. asagiya haber veriyorlar ve pickuplar geliyor sepeti pickuplarin arkasinda cektikleri platforma indiriyorlar. inince dandik bir sampanya ikram ediyorlar. bir tane ucus sertifikasi veriyorlar. bir de ucusun basinda balon siserken sizin fotolarinizi cekiyorlar onlari bastirip satmaya calisiyorlar. farkli bir deneyim balonla ucmak benim hosuma gitmisti.
-
deneyimleyen arkadaşlardan otel önerisi olan var mı? temiz f/p.
-
Kayseri tarafından giderken ürgübe dışardan çok güzel görünen bir köy var sakın gitme ben o hataya düştüm gittim :) gittiğin yerlere internetten bakıp gitmeni tavsiye ederim.
Gittiğim köy Karain köyü idi benim. oraya gitme
-
hocam magara otel oda vs muhabbetine girme. tas konak tarzinda falan var bir suru onlarin birini tercih edebilirsin.
kendi icinde ozel havuzu olan oteller var, onlar da guzel oluyor. fiyati normal otellerden biraz pahali ama farkli bir ambiyans vs istiyorsan havuzlu odalar guzel oluyor.
-
Ihlara vadisi kesin git
Yeraltı şehirleri zaten oranın özelliği mutlaka..
Kaymaklı Yeraltı şehrini beğenmiştim.
Balon.
Konaklama için göreme veya uçhisar. Göreme de sabah her yer Balon olur. Kalkış oradan.
Narlıgöl yolunun üstüne ise görülebilir. Krater göl orası. Çok önemli değil.
Eğer seversen çömlek atölyeleri var.
Göreme açık hava müzesi