Kapak Yapma ?
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------sana ne
saman ye
:)
-----------------------------sana ne mi?
sana marqarin :)
-
laf koymak bir sanattır...
o an hemen aklına gelir yapıştırısın lafı göt gibi ortada kalır karsındaki eleman.
ama o anlık bir histir. -
yapabilcem yorum :D:D :P:P
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
laf koymak bir sanattır...
o an hemen aklına gelir yapıştırısın lafı göt gibi ortada kalır karsındaki eleman.
ama o anlık bir histir.
-----------------------------
bi de bunu istemen lazım etrafınızda birileri varsa onların da anlayabileceği şekilde koyacaksınki toplumsal bi olay olucak yoksa gelen karşılığı hiç ciddiye almıcan surat şeklin değişmicek böylece adam sölediğinin bi cacık olmadığını düşünücek şevki kırılıcak ama Nurky nin dediği gibi hissiyattır düşünmek gerekir Türkçenin derinlerine dalmak gerekir çağrışım yapmak gerekir böle olmuyosa kasma koyanları incele :D
-
Kendimden biliyorum... Örnek
Okul maçına gittik sahanın kenarındaydık.Hani böyLe ortam kızları vardırya herkese akıl veren fln havalı onlardan birisi bizim sahaya girdiğimizi gördü karşı okuldandı.Hemen boş durmayacakya.
Kız: " Hey gençler basmayın çimlere (gülüşmeler)"
Ben: " Niye canım senmi yicen ? "
Herkes Dumur ve bizimkilerin kopması... :D -
hocam senin ban mesajında kapak olmuş çok kapak olmuş öyle yapıcan işte :D
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------hocam senin ban mesajında kapak olmuş çok kapak olmuş öyle yapıcan işte :D
------------------------senin lafın kapak oldu galiba cevap bile veremedi :)
-
hazır kalıplar çok yapmacık geliyor bana..zekanı kullanarak daha yaratıcı şeyleri o an çıkar.. arkadaslarınla küfür yarıslarına gir, kendini geliştir ;)
Toplam Hit: 4072 Toplam Mesaj: 19