Kapaklı Telefon Arıyorum(Sıfır Veya 2. El Fark Etmez)
-
ulen harbiden ne alaka ile bendede kapaklı telefon merakı var normalde kullandığım telefonlar 4s ile s4 yapamadım gittim bide sıfır
samsung e1190 aldım arada kullanıyorum mutlu oluyorum nedense
-
costantin bunu yazdı
ulen harbiden ne alaka ile bendede kapaklı telefon merakı var normalde kullandığım telefonlar 4s ile s4 yapamadım gittim bide sıfır
samsung e1190 aldım arada kullanıyorum mutlu oluyorum nedense
Breaking bad izlediysen ondandır hocam.Avukat Saul çatır çatır kapaklı telefon kırıyordu. :)
-
Kapaklı filan farketmez de şöyle 30 - 40 TL ya sağlam şarjı uzun giden telefon varsa alasım var aslında. Kullandığım telefon bir gün gitmiyor. Gece kalmaya balığa filan gitsem mal gibi kalırım.
-
kadirozdemir bunu yazdı
Kapaklı filan farketmez de şöyle 30 - 40 TL ya sağlam şarjı uzun giden telefon varsa alasım var aslında. Kullandığım telefon bir gün gitmiyor. Gece kalmaya balığa filan gitsem mal gibi kalırım.
Nokia'nın eski modelleri var hocam tonla.Al bi tane 1100 20-30 liraya kullan.
-
şu nokia 8800 sirocco falan varsa bende alabilirim

-
Citizen bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Yazın biri 1100'a 100 TL demişti bir daha sormadım. Yok kabı yeni değişti onarıldı filan dedi. Ama sonuçda 1100 işte ne 100 TLsi anlamadım. Dur o zaman bir Çakmak Plaza'ya gidip bakınim ben, var diyorsan hocam orda da vardır mutlaka. Ben o adam öyle deyince sormaya tırsmıştım birdaha.
-
kadirozdemir bunu yazdıCitizen bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Yazın biri 1100'a 100 TL demişti bir daha sormadım. Yok kabı yeni değişti onarıldı filan dedi. Ama sonuçda 1100 işte ne 100 TLsi anlamadım. Dur o zaman bir Çakmak Plaza'ya gidip bakınim ben, var diyorsan hocam orda da vardır mutlaka. Ben o adam öyle deyince sormaya tırsmıştım birdaha.
Deseydin yalanını siksinler.O telefonun kabı 10 lira falan.Al bi tane kapak tak sıfır gibi olur.Taş gibi telefondur zamanında kullanmıştım.El feneri var.Üstelik çekim gücü çok yüksek.Doğuda asker telefonu olarak bilinir.
-
Citizen bunu yazdı
Kasası değiştirilip sıfırlanmış Samsung var şöyle bir şey :
Ayrıca kapaklı telefon deyince kendisini tek geçerim :
http://galeri8.uludagsozluk.com/452/motorola_563488.jpg
Onu ben de tek geçerim de internetteki ilanlara güvenemedim.
-
kadirozdemir bunu yazdı
aynı düşüncedeyim.. vakit bulabilirsem gidip alıcam şunlardan..