Kapalı Havzada Balık Olması
-
Keyr00t bunu yazdı
hocam önce evrim geçirip denizden ayaklarıyla çıkıyor oraya kadar gelince ters evrim işliyor zaten bir süre sonra göllerde balık kalmamasının sebebi evrimin tersine işleyip tek hücreye kadar inip daha sonra moleküllere ayrılmasıdır.
güzelmiş :D:D
-
GusFring bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
hocam önce evrim geçirip denizden ayaklarıyla çıkıyor oraya kadar gelince ters evrim işliyor zaten bir süre sonra göllerde balık kalmamasının sebebi evrimin tersine işleyip tek hücreye kadar inip daha sonra moleküllere ayrılmasıdır.
güzelmiş :D:D
iyi film konusu cikar :)
-
Keyr00t bunu yazdı
Buralayı yıkılıyoo cahillikten yıkılıyoo
-
Treasure bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı

-
aga ızmır gazıemır arkasında bır koy var golet boyle adamlar cogu zaman ıcıne balık atıyor zamanla cogalıyor orası daoyle olabılır
-
Ispartada yaşıyorum ve burada hemen hemen her yerde tarım alanlarını sulamak için yapay gölet yapıyorlar ve oralarda büyüklüğüne göre bir yada bir kaç balık çifliği kuruluyo düzenli olarak yemle besleyip çoğaltılıyor ve bir kısmını satıyorlar bu şekilde balık populasyonu başlıyo ve artık içine ne atarsan o kadar çeşit oluyo mesela geçenlerde bir tanesine belediye ördek bırakmıştı.
-
Treasure bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
hahah madalyanin hakkini verdin dostum tebrikler
-
Kusların gagalarına takılan balık yumurtalarıyla gidiyo diye biliyorum
-
Balığın türü ne,o da önemli,sazan ya da kefal ise uyum aralığı yüksek hayvanlardır.Yani o bölgeye bir şekilde gelip hayatta kalıp soylarını sürdürebilmeleri de ayrı bir olay.
-
peki 2.700 metredeki yaylada akan çay türevi minik akarsuda nasıl balık oluyor, bende bunu çok düşünmüştüm.