Kapalicarsida Dukkani Olan Muride ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Kapali carsida bir muridemizin esinin dukkani vardi die aklimda kalmis kendisine ulasma sansim varmidir yada goruyorsa bir ses verirse cok iyi olur :) Altin bozdurucazda yardim gerekli yabanciyada gitmeyelim diyorum :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Bana da lazim aynı abla 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

V yerine w yazandı sanırım.Avukatları küçük görüyordu bi ara.Öyle hatırlıyorum.

rapidhacker550 tarafından 20/Eyl/15 19:47 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

@İrwa idi sanırım.

NoToLeRaNcE tarafından 20/Eyl/15 19:50 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

@İrwa idi sanırım.

doğrudur

طדṮ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

eyw murideye msj cektim.

Yeni konu acmayalim burdan devam edim kuyumcu ile bankada altin bozdurma arasinda cok buyuk farklar olurmu ? sonucda bankada direk banka hesabima parayi gectirebilirim ve cok guvenli olur. Kuyumcularda boyle bir secenek var mi ? 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

hocam hangi şehir de ikamet ediyorsun?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

eyw murideye msj cektim.

Yeni konu acmayalim burdan devam edim kuyumcu ile bankada altin bozdurma arasinda cok buyuk farklar olurmu ? sonucda bankada direk banka hesabima parayi gectirebilirim ve cok guvenli olur. Kuyumcularda boyle bir secenek var mi ? 

hocam tam emin değilim ama ptt gittiğimde altın alan felan vardı yada ben olayı yanlış anlamış olabilirim kuyumcular serbest piyasadan dolayı ölücülük yapıyor

TOMBLACK tarafından 20/Eyl/15 20:42 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

hocam hangi şehir de ikamet ediyorsun?

istanbulda hocam.

Yarin 1-2 bankaya gidip bakicam + 1-2 kuyumcuda gezicem bakalim anlicaz artik.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Hm tmm... Bursa olsaydın bursa'nın kapalı çarşı altın kurları adına konuşacaktım. Yani bursa'daki kuyumcular çarşısında kur tüm kuyumcularda sabittir. Kimse 'kuyumcular odası'nın söylediği kurun ne altını neden üstünü söyleyebilir. Ha bunu yapanı yakalarlarsa o kuyumcuya ceza olarak 1 cumhuriyet altını cezası veriyorlar. Bunun parasını da diğer tüm kuyumcu dükkanları arasında paylaşıp yiyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Bende sünnet olmuş biri için altın alacağım. Uygun bir şeyler var mıdır acaba?

Toplam Hit: 1396 Toplam Mesaj: 12
altin