Kapalicarsida Dukkani Olan Muride ?
-
Kapali carsida bir muridemizin esinin dukkani vardi die aklimda kalmis kendisine ulasma sansim varmidir yada goruyorsa bir ses verirse cok iyi olur :) Altin bozdurucazda yardim gerekli yabanciyada gitmeyelim diyorum :)
-
Bana da lazim aynı abla
-
V yerine w yazandı sanırım.Avukatları küçük görüyordu bi ara.Öyle hatırlıyorum.
rapidhacker550 tarafından 20/Eyl/15 19:47 tarihinde düzenlenmiştir -
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
@İrwa idi sanırım.
doğrudur
-
eyw murideye msj cektim.
Yeni konu acmayalim burdan devam edim kuyumcu ile bankada altin bozdurma arasinda cok buyuk farklar olurmu ? sonucda bankada direk banka hesabima parayi gectirebilirim ve cok guvenli olur. Kuyumcularda boyle bir secenek var mi ?
-
hocam hangi şehir de ikamet ediyorsun?
-
Absolut bunu yazdı
eyw murideye msj cektim.
Yeni konu acmayalim burdan devam edim kuyumcu ile bankada altin bozdurma arasinda cok buyuk farklar olurmu ? sonucda bankada direk banka hesabima parayi gectirebilirim ve cok guvenli olur. Kuyumcularda boyle bir secenek var mi ?
hocam tam emin değilim ama ptt gittiğimde altın alan felan vardı yada ben olayı yanlış anlamış olabilirim kuyumcular serbest piyasadan dolayı ölücülük yapıyor
TOMBLACK tarafından 20/Eyl/15 20:42 tarihinde düzenlenmiştir -
coLin bunu yazdı
hocam hangi şehir de ikamet ediyorsun?
istanbulda hocam.
Yarin 1-2 bankaya gidip bakicam + 1-2 kuyumcuda gezicem bakalim anlicaz artik.
-
Hm tmm... Bursa olsaydın bursa'nın kapalı çarşı altın kurları adına konuşacaktım. Yani bursa'daki kuyumcular çarşısında kur tüm kuyumcularda sabittir. Kimse 'kuyumcular odası'nın söylediği kurun ne altını neden üstünü söyleyebilir. Ha bunu yapanı yakalarlarsa o kuyumcuya ceza olarak 1 cumhuriyet altını cezası veriyorlar. Bunun parasını da diğer tüm kuyumcu dükkanları arasında paylaşıp yiyor.
-
Bende sünnet olmuş biri için altın alacağım. Uygun bir şeyler var mıdır acaba?