Kapatilan Usb Portlari Biostan Acmak!
-
Up up
-
Arkadaslar adam beni galiba kullanici durumuna getirmis.Biosa falan etki edemiyorum.Kendisi administrator olarak sisteme giriyo.Ama kullanici hesaplarinda 2 oturum yok biostan bi ayar yapmis ben simdi sisteme administrator olarak nasil girecem.Biosa falan etki edemiyorum 2 tanede kullanici hesap yok.Bi program falan nasil ben admin olarak sisteme biosa girebilirim.?????
-
Abicim soylemekten utaniyorum ama.Bazi arkadaslarinda dedigi gibi bilgisayar haricinde her turlu konuda yorumunuz var.Acil dedim sey dedim kimsenin tinladigi yok.vay be.Ayrica rene hocam carft ve nikoteen size yardimlariniz icin tesekkur ederim.Diger arkadaslari duyarli olmaya davet ediyorum.
-
hacım usb portları hiç mi kullanamıyosun ? yoksa usb bellek gibi taşınabilir depolama aygıtları mı kullanamıyosun ?
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------
hacım usb portları hiç mi kullanamıyosun ? yoksa usb bellek gibi taşınabilir depolama aygıtları mı kullanamıyosun ?
-----------------------------Hic kullanamiyorum.Adam biosta kendini admin olarak gostermis benim portlari acmami engellemis.Ancaka buraya admin ersebilir gibi bisey diyor.Adam toptan kapadi yani usb portlari.Ve ben acamiyorum biostan.
-
valla masaüstü pc olsa kolay da laptop olunca sıkıntı.. bios sıfırlaman gerekir.. onu da nasıl yaparsın kesin diyebileceğim birşey yok.. rene hocam bilir belki..
-
Rene hocam bi el atarmisiniz.
-
Arkadaslar iyice berbat ettim nolur yardim edin bilgisayarin arkasindaki sarjini cikardim simkarti gibi bisey vardi onunla biraz oynadim.Simdi acilista benden sifre gibi bisey istiyor nolur bana yardim edin.Yalvariyorum.Allah rizasi icin
-
Up yalvariyorum yardim edin
-
ahh be keşke anlasamda yardım edebilsemm..
Toplam Hit: 7091 Toplam Mesaj: 22