folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Kapıda Ödeme Seçeneği Olan Güvenilir Spor Siteleri

Kapıda Ödeme Seçeneği Olan Güvenilir Spor Siteleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek

barcin.com (kapıda ödemesi var yalnız 7.5 tl ayrı ücret ekliyorlar) 100 tl üzeri kargo ücreti almıyor... [ups kargoyu kullanıyor]

yalispor.com (kapıda ödemesi var barcin gibi 7.5 tl almıyor... 50 tl üzerinde alışveriş yapımında kargo ücreti almıyor [MNG ve ayrı seçenekleride var]

korayspor.com (kapıda ödemesi var kapıda ödemeye ücret almıyor barcin gibi kargoda ücretsiz)  [yurtiçi kargoyu kullanıyor]

not : 3 sitedende alışveriş yaptık sorun çıkmadı

tavsiye ettğiniz,kullandıgınız,kapıda ödemesi olan başka spor sitesi varmı?

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Z bar ile ağırlık plakaları arıyorum bende kapıda ödeme seçeneği olan yer bulamadım

"çizik"

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kapıda ödemeli olunca ne oluyor dostlar ? Adam içine hıyar koysa napcaksınız , gerimi yollıcaksınız ? Kurye parayı almadan paketi size açtırmaz . Siteyi araştırıp öyle alın.

küfrederiz villalara kulübeden
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Hocam bu yalı spordan forma almıştım, önce son kalan formayı satın aldınız onu yarın kargolarız dediler. Ertesi günde beni arayıp forma kalmamış deyip paramı taksitle iade ettiler. Amk 4 taksitle aldığım formayı 9 taksitle iadet ettiler. Halen daha 18TL 18TL yatıyo geri. Götoşlar

edit: sanırım yalıspor'du adamların günahlarını almiyim de :/

DrKeworks tarafından 13/Tem/14 22:04 tarihinde düzenlenmiştir

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

korayspor   ayakkabı almıştım . hızlı çalışıyorlar .sorun yaşamadım.(1alışveriş yaptım )

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Korayspor`dan krampon almıştım, hediye olarak nike tozluk ve şeker gönderdiler tavsiye ederim :)

Yalıspor`danda bi ayakkabı aldım çok geç gönderdiler kargoyu.

Ayrıca spormarketim.com`uda tavsiye ederim daha önce alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

kapıda ödemeli olunca ne oluyor dostlar ?

kredi kartı gerektirmiyor hocam kredi kartı kullanmayanlara ilaç gibi geliyor pederin kredi kartını al işlem yap sonra peder ısrar etsin taksitli olsun taksitli olsun diye birde o dır dırı çek ohhoo

şahsen ben kapıda ödeme kullanıyorum memnunum

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

Hocam bu yalı spordan forma almıştım, önce son kalan formayı satın aldınız onu yarın kargolarız dediler. Ertesi günde beni arayıp forma kalmamış deyip paramı taksitle iade ettiler. Amk 4 taksitle aldığım formayı 9 taksitle iadet ettiler. Halen daha 18TL 18TL yatıyo geri. Götoşlar

biraz enteresan olmuş hocam... taksitlemi almıştın ürünü?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    BLank bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

biraz enteresan olmuş hocam... taksitlemi almıştın ürünü?

evet hocam dediğim gibi, 4 taksitle aldım 9 taksitle iade ettiler. Yalnız baktım şimdi yalıspor değil başka bir yerden almışım az önce baktım geçmiş alışverişlerime

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

korayspor dan eft ile ayakkabı aldım, orjinal mağazasından çok daha ucuz bir fiyata geldi bana.Çok hızlı çalışıyor adamlar ve stok bilgileri sürekli güncel.Tavsiye ederim

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

korayspor dan eft ile ayakkabı aldım, orjinal mağazasından çok daha ucuz bir fiyata geldi bana.Çok hızlı çalışıyor adamlar ve stok bilgileri sürekli güncel.Tavsiye ederim

indirim yaptığında çok uygun oluyor korayspor bunun dışında başka bildiğin siteler varmı hocam?

Toplam Hit: 2685 Toplam Mesaj: 12