Kapıda Ödeme Seçeneği Olan Güvenilir Spor Siteleri
-
barcin.com (kapıda ödemesi var yalnız 7.5 tl ayrı ücret ekliyorlar) 100 tl üzeri kargo ücreti almıyor... [ups kargoyu kullanıyor]
yalispor.com (kapıda ödemesi var barcin gibi 7.5 tl almıyor... 50 tl üzerinde alışveriş yapımında kargo ücreti almıyor [MNG ve ayrı seçenekleride var]
korayspor.com (kapıda ödemesi var kapıda ödemeye ücret almıyor barcin gibi kargoda ücretsiz) [yurtiçi kargoyu kullanıyor]
not : 3 sitedende alışveriş yaptık sorun çıkmadı
tavsiye ettğiniz,kullandıgınız,kapıda ödemesi olan başka spor sitesi varmı? -
Z bar ile ağırlık plakaları arıyorum bende kapıda ödeme seçeneği olan yer bulamadım
"çizik"
-
kapıda ödemeli olunca ne oluyor dostlar ? Adam içine hıyar koysa napcaksınız , gerimi yollıcaksınız ? Kurye parayı almadan paketi size açtırmaz . Siteyi araştırıp öyle alın.
-
Hocam bu yalı spordan forma almıştım, önce son kalan formayı satın aldınız onu yarın kargolarız dediler. Ertesi günde beni arayıp forma kalmamış deyip paramı taksitle iade ettiler. Amk 4 taksitle aldığım formayı 9 taksitle iadet ettiler. Halen daha 18TL 18TL yatıyo geri. Götoşlar
edit: sanırım yalıspor'du adamların günahlarını almiyim de :/
DrKeworks tarafından 13/Tem/14 22:04 tarihinde düzenlenmiştir -
korayspor ayakkabı almıştım . hızlı çalışıyorlar .sorun yaşamadım.(1alışveriş yaptım )
-
Korayspor`dan krampon almıştım, hediye olarak nike tozluk ve şeker gönderdiler tavsiye ederim :)
Yalıspor`danda bi ayakkabı aldım çok geç gönderdiler kargoyu.
Ayrıca spormarketim.com`uda tavsiye ederim daha önce alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı.
-
ersn bunu yazdı
kapıda ödemeli olunca ne oluyor dostlar ?
kredi kartı gerektirmiyor hocam kredi kartı kullanmayanlara ilaç gibi geliyor pederin kredi kartını al işlem yap sonra peder ısrar etsin taksitli olsun taksitli olsun diye birde o dır dırı çek ohhoo
şahsen ben kapıda ödeme kullanıyorum memnunum -
DrKeworks bunu yazdı
Hocam bu yalı spordan forma almıştım, önce son kalan formayı satın aldınız onu yarın kargolarız dediler. Ertesi günde beni arayıp forma kalmamış deyip paramı taksitle iade ettiler. Amk 4 taksitle aldığım formayı 9 taksitle iadet ettiler. Halen daha 18TL 18TL yatıyo geri. Götoşlar
biraz enteresan olmuş hocam... taksitlemi almıştın ürünü?
-
BLank bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
biraz enteresan olmuş hocam... taksitlemi almıştın ürünü?
evet hocam dediğim gibi, 4 taksitle aldım 9 taksitle iade ettiler. Yalnız baktım şimdi yalıspor değil başka bir yerden almışım az önce baktım geçmiş alışverişlerime
-
korayspor dan eft ile ayakkabı aldım, orjinal mağazasından çok daha ucuz bir fiyata geldi bana.Çok hızlı çalışıyor adamlar ve stok bilgileri sürekli güncel.Tavsiye ederim
-
jawsap67 bunu yazdı
korayspor dan eft ile ayakkabı aldım, orjinal mağazasından çok daha ucuz bir fiyata geldi bana.Çok hızlı çalışıyor adamlar ve stok bilgileri sürekli güncel.Tavsiye ederim
indirim yaptığında çok uygun oluyor korayspor bunun dışında başka bildiğin siteler varmı hocam?