folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kapıda Ödemeli Kargoyu Kapıda Geri Gönderme

Kapıda Ödemeli Kargoyu Kapıda Geri Gönderme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

merhaba hocalar

bi kargom vardı kapıda ödemeli olarak bugün ulaşması gereken

fakat göndericinin söz veripte tutmaması nedeniyle 1 gün geç ulaşıcak elime kargo

ve ben bu kargoyu artık almak istemiyorum kurye görevlisine tam olarak ne demem gerekli bu kargoyu sorunsuz bir şekilde geri gönderebilmem için

karşı tarafın henüz kargosunu istemediğimden haberi yok, kargoyu kabul etmeme işlemini bir tepki verme adına yapmayı düşünüyorum daha öncede alışverişim olmuştu çünkü bu şahısla

kuryeye kargoyu kabul etmiyorum demem yeterli olucakmı? kurye demesin bana geç gelmesinden dolayı kabul etmeme yapamazsınız vs gibisinden?

konuyla alakalı arkadaşların yorumlarını bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

O arkadaş burada oturmuyor de geç.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

geç geldiğin için almıyorum diyemezsin adama çünkü onların elinde olan birşey değil. gönderici geç verdiyse onlar zamanında getirdiyse onların suçu yok.

Ama burda oturmuyor diyebilirsin, yada kabul etmiyorum diyebilirsin.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

1 gün geç hacı ne olacak sorun etmesen daha iyi :) 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek

Hesap vermek zorunda bile değilsin ama nezaketen görevliye "kabul edilmedi diye geri gönderin" dersin olur biter.Görevlinin umrunda değil zaten.O da basar iadeyi gönderir.

Wordpressten tiksiniyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

Yanlış adres desem veya birisi benim bilgilerimle bu siparişi vermiş desem olmucak çünkü telim var elemanda telden arayıp adresin doğrusunu isticeklerdir.

Benim istediğim şey kargoda bekletmeden direk geri gönderilmesi hukuki yönden böyle bir hakkım yokmu yani?

Zaten kargonun herhangi bir suçu yok kargoya gösterdiğim bir tepki değil benimki, eleman "söz verip"te sözünü tutmayıp 1 gün geç çıkarıyor kargoyu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

kabul etmiyorum kargoyu diyicen tutanak tutacaklar. öyle burda yok demekle olmaz. başına iş alırsın falan.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Aynen hoca, bende kapıda ödemeli satışlar yapıyorum ve bazen olabiliyor insanlık hali, 1 günden ne olacak ki.

Ama sanane kardeşim almayacağım diyosan, Ptt görevlisine istemiyorum böyle bir sipariş vermedim der yollarsın problem olmaz.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Aynen hoca, bende kapıda ödemeli satışlar yapıyorum ve bazen olabiliyor insanlık hali, 1 günden ne olacak ki.

Ama sanane kardeşim almayacağım diyosan, Ptt görevlisine istemiyorum böyle bir sipariş vermedim der yollarsın problem olmaz.

Hocam o 1 gün ürünü kullanıcağım tek gündü ve tekrarı yok bu yüzden iade düşünüyorum.

Şimdi o zaman ben kurye geldiğinde, kargoya geç verildiği için istemiyorum diyeceğim ve tutanak tutup geri göndericekler. Inş. bir aksilik çıkmaz sonradan kargo ücreti vs istenmez benden.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Kusura bakmada cok yavsak adamsin ve yalan soyluyorsun.ara adami delikanli gibi vazgectim de 40 takla atmana gerek yok.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Limitless bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Hocam o 1 gün ürünü kullanıcağım tek gündü ve tekrarı yok bu yüzden iade düşünüyorum.

Şimdi o zaman ben kurye geldiğinde, kargoya geç verildiği için istemiyorum diyeceğim ve tutanak tutup geri göndericekler. Inş. bir aksilik çıkmaz sonradan kargo ücreti vs istenmez benden.

nasıl bi ürün hocam o sadece o gün kullanılan başka geri dönüşü olmayan

gönderip göndermemen beni ilgilendirmez hatta cebime 1 kuruş para bile girmez bu işten ama burada satış yapan adamlarız

bazen oluyor 2-3 gün aksilik oluyor kargoya gidemiyorum yada çağıramıyorum atıyorum pm adam gayet hoşgörü ile karşılıyor

söz vermek demek bi aksilik çıkmayacak anlamına gelmez ki olabilir böyle şeyler bence sen zaten pişman olmuşsun aldığın için

geri itelemenin derdindesin

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 4817 Toplam Mesaj: 14