Kapsamlı Vergi Affı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

araç mauyene faizleri düştü

ödemeyip üstüne yazılan ceza mı düşüyor ?

faiz işte hocçam gecikme faizi :)

örneğin bir motosiklet 2005 den günümüze muayenesi yoksa 500-600 arası tutarken

şuan 140 tutuyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

GSS bu kapsama girecek mi?

Teste girip ödemeleri yapmadıysan, borcun sadece faizi silenecek. Geriye kalan tutarı da taksite böldürüp ödeyebileceksin.

Hiç teste girmediğin halde borcun varsa gidip gelir testi yaptırdığın zaman borcun tamamından kurtulacaksın. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

aff mış biz enayiz a.k işçinin maaşından çatır çatır gasp gibi kesiyor vergiyi ve diğer verigileride çatır çatır zamanında ödüyoruz biz enayiymişiz valla niye ödüyoruz ki zaten aff çıkıyor 

bu devletin saçma sapan uygulamaları işte

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

aff mış biz enayiz a.k işçinin maaşından çatır çatır gasp gibi kesiyor vergiyi ve diğer verigileride çatır çatır zamanında ödüyoruz biz enayiymişiz valla niye ödüyoruz ki zaten aff çıkıyor 

daha önce yazmıştım ama okumamışsın anlaşılan ;Zamamında ödeyenlerin bi kaybı yok ,

vergi affı diye birşey yok ,  devlet  vergi ödemeyenden aldığı gecikme fazinin oranını  eflasyon oranından hesaplayıp taksitle alıyor ( kaç taksitle alacaksa onada eflasyon oranında ekleyip alıyor )  

Öyle  sanıldığı gibi zamanında ödeyenin bi kaybı yok  , şimdi aftan yararlaan sadece  daha düşük gecikme cezası ödemş olacak ve  taksitle ödeyecek

siğorta konusunda da  zamanında ödeyen karlı çılıyor ,çünkü zamanında ödeyen her ay borçsuzluk  indriminden faydalanıyordu,  geciktirenler bu indirimden faydalanamayacak sadece  daha düşük gecikme cezasıyla , isterlerse taksitle ödeyecekler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

daha önce yazmıştım ama okumamışsın anlaşılan ;Zamamında ödeyenlerin bi kaybı yok ,

vergi affı diye birşey yok ,  devlet  vergi ödemeyenden aldığı gecikme fazinin oranını  eflasyon oranından hesaplayıp taksitle alıyor ( kaç taksitle alacaksa onada eflasyon oranında ekleyip alıyor )  

Öyle  sanıldığı gibi zamanında ödeyenin bi kaybı yok  , şimdi aftan yararlaan sadece  daha düşük gecikme cezası ödemş olacak ve  taksitle ödeyecek

siğorta konusunda da  zamanında ödeyen karlı çılıyor ,çünkü zamanında ödeyen her ay borçsuzluk  indriminden faydalanıyordu,  geciktirenler bu indirimden faydalanamayacak sadece  daha düşük gecikme cezasıyla , isterlerse taksitle ödeyecekler

o zaman sıkıntı yok...

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı

Teste girip ödemeleri yapmadıysan, borcun sadece faizi silenecek. Geriye kalan tutarı da taksite böldürüp ödeyebileceksin.

Hiç teste girmediğin halde borcun varsa gidip gelir testi yaptırdığın zaman borcun tamamından kurtulacaksın. 

Şimdi ben teste yeni girdim hiç borç filanda ödemedim.

Soru su benim borç gidecek mi ödeyecek miyim?1 haftadan fazla oldu benim gss borcu artıyor bi değişme yok.Birde 7. ve 8. ayda işte çalışıyordum sigortalıydım ama bu orospu çocukları o aylarada 136 136 borç çıkarmış,ben napıcam amk şimdi kafam karıştı?

Ben böyle devletin amk orospu çocukları sadece bir işide halkın çıkarını gözeterek yapın bari ananızın amına girsin o milyon dolarlar.

_ICEMAN_
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı
    coLin bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı

Soru su benim borç gidecek mi ödeyecek miyim?1 haftadan fazla oldu benim gss borcu artıyor bi değişme yok.Birde 7. ve 8. ayda işte çalışıyordum sigortalıydım ama bu orospu çocukları o aylarada 136 136 borç çıkarmış,ben napıcam amk şimdi kafam karıştı?

Ben böyle devletin amk orospu çocukları sadece bir işide halkın çıkarını gözeterek yapın bari ananızın amına girsin o milyon dolarlar.

Hocam gss tespiti sonrası eski borç silinip tespit sonrası belirlenen ücretten başlıyorsun tekrar. Olmadı bi kaymakamlığa gidip bilgi al. Ben tespite girdim ama hala tespit öncesi borçlarım gözüküyor diye.

Sigortalı işe girişte gidip bunun iptali için kaymakamlığa bildirmen gerekiyordu. Yoksa devletin sistemi senin ssklı işe girdiğini görüp; bu adam ssklı işe girmiş, gssyi iptal edelim diyen otomatik bir sistemi yok maalesef.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    hallederi_55 bunu yazdı
    coLin bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı

Hocam gss tespiti sonrası eski borç silinip tespit sonrası belirlenen ücretten başlıyorsun tekrar. Olmadı bi kaymakamlığa gidip bilgi al. Ben tespite girdim ama hala tespit öncesi borçlarım gözüküyor diye.

Sigortalı işe girişte gidip bunun iptali için kaymakamlığa bildirmen gerekiyordu. Yoksa devletin sistemi senin ssklı işe girdiğini görüp; bu adam ssklı işe girmiş, gssyi iptal edelim diyen otomatik bir sistemi yok maalesef.

Eyvallah hocam kaymakamlığa gidip soruyim teşekkür ederim

_ICEMAN_
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

öğrenim kredisi faizi sildirmek için bilgisi olan varmı ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

öğrenim kredisi faizi sildirmek için bilgisi olan varmı ?

:) varmı bi değişiklik

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
Toplam Hit: 4221 Toplam Mesaj: 35