Kaptan Ve Oğlu [Allah Belasını...]
-
ulan nası okuyonuz annamıyomki koskoca yazmışım oraya "[1990 Ekim ayının bilim & teknik dergisinden]" die ne hocasından bahsediyon, ayrıca dergide yazan soruyu direk yazdım, o denklem dergide yazmıyo
-
tek denklem ile çözülür çözülmesine de, normal yollardan çözülmez, ancak deneme-yamulma yöntemiyle çözülür..
-
ulan nası okuyonuz annamıyomki koskoca yazmışım oraya "[1990 Ekim ayının bilim & teknik dergisinden]" die ne hocasından bahsediyon, ayrıca dergide yazan soruyu direk yazdım, o denklem dergide yazmıyo
-----------------------------
ben soruyu okudum lan direk :F soruya odaklanmıştım başlatma bilim derginden :F -
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
tek denklem ile çözülür çözülmesine de, normal yollardan çözülmez, ancak deneme-yamulma yöntemiyle çözülür..
-----------------------------çocuğa 1'den 20'ye kadar bütün değerleri, kaptanada 20'den 90'a kadar bütün değerleri verdik hala çıkmıyo,
lafın kısası denedik hacı deneme yamulmayı...
-
su kökleri bulmada b -+ delta bölü a gibi bi formul wardı onu söylersen belki yaptım gibi oldu(büyük sayılar cıktı carpanlara ayırmada zorlanıyorum )
-
tübitak arşivinden bakayım dedim kullanıcı adı şifre istedi...isteyen bir kurcalasın bulur ordan...herhalde...büyük ihtimal...
neyse ben bulamadım =)
-
dergiye mail attım inşl cvp gelir be ya... yoksa olcak gibi değil :|
-
Buraya Kadar Geldim Ancak devamı gelmedi

dediğim gibi buraya kadar gelebildim :S , sen devam et
-
hacı senin baştaki formül yanlış :|
3x(kare) + 26 = y(kare) olcak
3x(üzeri)2 + 26 = y(üzeri)2 gibi :|
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------hacı senin baştaki formül yanlış :|
3x(kare) + 26 = y(kare) olcak
3x(üzeri)2 + 26 = y(üzeri)2 gibi :|
-----------------------------o zaman soruyu yanlış yazmışsın :|
çünkü bende bu tarz bir şeyler düşünmüştüm...