Kara Büyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:)
-
lasuax sen ne satıyosun kardeş?
Almıyoruz hadi başka kapıya... -
RockSuperStar
.bashka bir kapi varsa o da senin geldigin yerdir.
-
geçenlerde kıronun biri geldi dedi
....Ben satanım
bende iyi dedim meslektaşız ozaman bende emlakçıyım dedim...
adam pis pis güldü gitti... -
NRA:
hojam sen yapma bari ya ne büyüsü ya...
Aman kizlar hele hele siz büyücü ayagina sizi kafaya alanlarin eline düsmein,yeterince saftorik buldularmı her tür nigmetinizden faydalanir bunlar.
büyü fln bunlar kafasi calismayan adamin isidir,kelin ilaci olsa kendi basina sürer misali -
HOLYONE doğrusun ustaa
-
Büyü olayına inanıyorum ama yapanında yaptıranında vay haline.
Bide holl dediği gibi her önüne gelene inanırsanız şu sözle baş başa kalırsınız.
"TAS DELİK TAVA DELİK G.TTE GİTTİ ÜSTELİK
-
inanca saygi.tipki bizim size yaptiimiz gibi.inanca saygi...
-
lasuax bunu yazdı:
-----------------------------
inanca saygi.tipki bizim size yaptiimiz gibi.inanca saygi...
Ay tamam anladik güzel kardesim, satanistsin, yeterince ilgi cektin, kendini ifade ettin, herkes ögrendi, simdi mutlu musun ?
Bir de satanist biri nasil inancina saygi isteyebiliyor böyle, Seytan gibi birine kendisine adamisken ?
Adam bogazlarken bu saygi nereye kayboluyor böyle, kus gibi ucup gidiyor ?
Hepiniz helak olacaksiniz onun bos vaadleriyle, ben ona yanarim..
There Is No God But ALLAH, The Greatest, The Merciful And Gracious, And The Lord Of The Worlds..
Praise Him And Respect Him Or You"ll Be Perished Of Course.. -
Nickinin altina da Satanist yazdim, umarim daha mutlu etmisimdir seni.. Bunu ifade etmekten rahatsiz olmazsin herhalde..
-
lasuax bunu yazdı:
aranizda bi sheyden annayan birisi varsa ben de kellemi keserim.hepiniz salak ozentilersiniz.boktan yerlerde yer edinmeye chalishan ezik tiplersiniz.hepinizi toplasak bi hich etmezsiniz.yazik harcadiiniz oksijene, kullandiiniz kelimelere.
pone, Diabolus, custodiam!
ee ne ettin şimdi lanetledin mi bütün bunları okuyanları ?
IsLaMiC_ForCe seninde eline sağlık diyim ne diyim inanca saygıdan kastını bende anlayamadım arkadaşın ama ?
inancından biraz bahsedebilirsen lasuax belki biz de bir şeyler anlayabiliriz mesela satanistler şeytana tapmakla cehennem de yanmamayı mı yoksa cennete ayrı bir kapıdan girmeyi mi planlıyor yoksa belki biraz daha farklı bir yöntem mesela cennete giriş şifrelerini mi çalmak ?? Belki biraz inancından , satanizm in "dinsel" olarak amacından bahsedersen bizde olayın kafa yapmak,dalga geçmek kısmından tartışma/anlama kısmına geçebiliriz Selam:Saygı:Sevgi:(Ve Sağlık)Dileklerimle
Toplam Hit: 8605 Toplam Mesaj: 32