Kara Harp Okulu
-
slm müridler bn bir sorum olcaktı ben şu an düz lise yabancı dil sınıfındayım ve liseyi bitirdikten sonra kara harp okuluna gitmeyi düşünüyorum başvuru koşullarına baktım ve hiç bir problem yok bu konu hakkında bilgisi olan harp okulunda tanıdığı olan varmı. örn. alırken en cok neye dikkat ediyolar vs. gibi
-
gerekli herşey yazmakla beraber muayeneleri zor :)
zor derken çok inceliyolar alacakları adam sayısı azaldığında
-
hımm hocam zor derken neye bakıyolar yani bn sitede baktım düzgün vücud yapısnda göze batmıyacak şekilde yara,bere vs. olmaması falan dio vücudumda bir eksiklik yok ama
-
taşşaa yamuk diye geri çevrilen adam gördüm hacım..
akrabamı bağaında 4 santimlik doğum lekesiyle aldılar :) elemanı almadılar..kalıplı fln da bi elemandı.
erken saatlerde orda ol sınavı kazanırsan
-
hımm taşşaa kadar bakıyolar hee sınavda nasıl sorular cıkıyo bide öss de yeterli puanı alman gerekiyo.
-
walla kardeşim.. okadarını bilmiyorum.askerlik bana göre bir meslek olmadığı için hiç araştırma gereği duymadım :)
-
bildiğim kadarıyla karaya son 2 senedir dışardan almıyolar?yanlış mıyım?
-
Karayı bilmem ama havada alıyolar dışardan,biz anadolu lisesindeyiz tanıtıma geldiler bize.Mezun oldunmu 3 diploma,mühendislik pilotluk bide subaylıkmı neydi.Boyun son 2 hanesine 5 kilo ekleyin daha fazla deilseniz sorun yok demişti.Eğerki girdikten sonra çıkmak isterse o zamana kadar devletin sana yaptığı tüm masrafları ödüyosun.Vs. vs.. :D
-
Polecat hojam söyliyceklerimi yanlış anlama lütfen ama senin girmen mümkün değil gibi duruyor.
Senin fizki yeteneklerin falan onu bilmiyorum ama fikirlerinden kaybediyorsun.
mevcut hükümetin zihniyetinde birisin,fettullah nursi gibi adamlara karşı sempatin var ve büyük ihtimalle fem gibi bir dershaneye gittin (fettullah,akp vs den nefret ederim ama bu lafları seni kötülemek için yazmadım lütfen yanlış anlama,hayat felsefen onlar gibi demek istiyorum sadece),moralini bozmak gibi olmasın hocam ama zor.dışarıdan girmeye çalışman daha da zorlaştırıyor. -
dışardan alınmıyor diye duymuştum. computerwolf hocaya sor. o daha bilgilidir.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
Polecat hojam söyliyceklerimi yanlış anlama lütfen ama senin girmen mümkün değil gibi duruyor.
Senin fizki yeteneklerin falan onu bilmiyorum ama fikirlerinden kaybediyorsun.
mevcut hükümetin zihniyetinde birisin,fettullah nursi gibi adamlara karşı sempatin var ve büyük ihtimalle fem gibi bir dershaneye gittin (fettullah,akp vs den nefret ederim ama bu lafları seni kötülemek için yazmadım lütfen yanlış anlama,hayat felsefen onlar gibi demek istiyorum sadece),moralini bozmak gibi olmasın hocam ama zor.dışarıdan girmeye çalışman daha da zorlaştırıyor.
-----------------------------yok hocam yanlış anlamadım güzel teşhis etmişssin evt akp sempatim olabilibr ama bu problem olurmuki ?
sonucta bu ülkede herkesin bir partiye sempatisi var. askeriye karşımıki akp ye