Kara Harp Okulu Hakkında
-
CIRRIK bunu yazdı
Peki mülakatta sorulan sorular nelerdir birkaç tane söylermisin?
Mülakatta sorulan soruların hiç bir önemi yok. Orada bakılan senin sakinliğini koruyabilmen, kekemelik varmı veya konuşmada sıkıntı yaşayıp yaşamadığın, odaklanma konusunda ve utanma konusunda ne durumda olduğundur. Mülakatta rahat ol, sadece karşındaki kişilerle ilgilen ve cevabı bilmiyorsan hatırlayamadım yada bilmiyorum gibi kesin cevaplar ver. Öyle utana sıkıla düşünür gibi yapıp da sonra saçmalarsan direk elerler :D
-
Çok sağol ustam.Teşekkür ederim.
-
bu arada hava harp okuluna giren herkesi pilot yapmıyorlar zaten ...
-
Serdarr bunu yazdı
Psikomotor ve simulasyon testinden sonra çiğli ana jet üssü komutanlığı'na pilot olmaya hak kazanan adaylar gönderilir ve 18 aylık eğitim sonucunda f16 pilotu olurlar.
-
rapidhacker550 bunu yazdıSerdarr bunu yazdı
Psikomotor ve simulasyon testinden sonra çiğli ana jet üssü komutanlığı'na pilot olmaya hak kazanan adaylar gönderilir ve 18 aylık eğitim sonucunda f16 pilotu olurlar.
sınıfın yüzde kaçı o testi geçiyor ve sonrasındada pilot olmaya uygun görülüyor onu da yazaydın iyiydi (:
askerliğimi havacı yd.sb olarak yaptım. geçen kasım ayında geldim. istihkamcıdan pilota kadar çoğuyla muhabbetim oldu ordan biliyorum ...
%20
pilot olamazssan güvenlik / mebs / istihkam / uçak bakım gibi yer sınıfları var . onlardan birinde sıkışıp kalırsın .
edit: havacılarda kurmayların çoğu da pilotlardan oluşur. pilot olmayanın sözü fazla değerli değil. karacılarda da topçular kurmay sınıfı olarak biliniyordu yanlışım yoksa .
radres tarafından 07/Oca/15 11:42 tarihinde düzenlenmiştir -
kimse çocuğu soğutmaya çalışmadan direk bilgi vermiş. burada görev bana düşünüyor galiba.
hocam derslerinde başarılıysan. odtü-boğaziçi-itü elektrik elektronik, bilgisayar kazanma şansın varsa kendini hava harp okulunda heba etme. çeşitli dümenlerin döndüğü, sürekli mobbing (askerlik zaten direk mobbing) olan. Hayatın boyunca birilerinden emir alacağın, emir vereceğin. Kişiliğinin üniformanla şekilleneceği bok gibi bir hayatın olacak.
Yapma etme gel sivilde partilerde kızlarla takıl. Okulun bitince kafana göre istediğin şehirde istediğin işe gir, istediğinde istifa et.
Etme.