folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder ‘Kara Kentin Çocukları‘ Filmi Elinde Olan ?

‘Kara Kentin Çocukları‘ Filmi Elinde Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

bende merak ettim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

takipciyiz

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Harbi yok bakmadığım yer kalmdı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

Pek ümit etmeyin filmi bulmayı ama belli olmaz yinede. Aşağıdaki linkten bir paragraf:

"Bu filmi temin etmek, yüksek mertebe sahibi dostların paşa keyfine bağlı bir şey. Kimsenin, filmle ilgili bir gıdım bilgiye sahip olmaması “lan sen yazdın da tepki mi ölçüyosun” gibi yorumların sebebi. 2006dan beri süregelen, filmin bir kopyasını bulma girişimlerimin başarısız kaldı çünkü hiçbir dağıtımcı firma bu filmin haklarını üstlenmedi. Yüksek mertebe sahibi dostlar ise, ellerinde bir adet VCR kaydını bulunduran ya da tanıdığı olanlar oluyor. Bu paragraftan sonra çoğunuzun, “ben bulurum” diyip, ardından gözyaşlarınızı silme esi vereceğiniz sezgisel bir öngörü değil, tecrübelerime dayanıyor. Zira “ben bulurum” diyen 8-9. kişi, hala insan içine çıkamıyor (o kadar iddialı bir giriş yapıp, hüsran yaşatmasından kelli). ADSL neslinin, yan bastığı yer olarak gösterebiliriz bu noktayı."

http://kasette.com/blog/kara-kentin-cocuklari

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu filmi bulmak im-kan-siz müridler. Ben Ankara İletişimden arkadaşlara soracağım pazaretsi günü bir şekilde kopyalattırıp gönderteceğim burada paylaşırım :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Varmı bir gelişme?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

Bende iletişim fakültesinde okuyan kuzenim ile iletişime geçtim.. bakalım alabilecekmiyim filmi..

Caglar.Boss
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek
    Haber varmi?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

evet film arayışındaydım , gezmedik yer bırakmadım tam bulamam derken , beyoğlunun arka sokaklarında gezinirken bir plakçı gördüm , girdim içeri abi kara kentin cocukları filmi var mı dememle adam dediki peker açıkkalın mı başrol evet dedim , film varmı sizde dedim , evet demez mi , süper dedim. abi bende kaç gündür bu filmi arıyorum , ne kadar istiyorsan veririm dedim , adam 3 ila 4 lira dedi . bende dedim ki para onemli değil , sen filmi ver bana . adam kendini uyanıklığa vurmaz mı filmi 20 Lira demez mi a.qq dondum orda , abi dedim naptın sen ya , ögrenciyim felan dedim biraz indir dedim nese 15 liraya getirdi , 30 dekka felan bi muhabbettimiz oldu sonunda 10 Liraya anlaştık . hafta sonu filmi alıyorum ve upload edicem , haberdar ediyim dedim , Rastgele :)

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
Toplam Hit: 15553 Toplam Mesaj: 89