Kara Kuvvetleri, Sözleşmeli Subay Alacak (İlgilenenlere Duyurulur)
-
Kara Kuvvetleri, sözleşmeli subay alacak
Kara Kuvvetleri Komutanlığı, sözleşmeli subay statüsünde personel alacak.Başvurular, yarından itibaren 15 Temmuz 2007 tarihine kadar Kara Kuvvetleri Personel Temin Merkezi Komutanlığı 06620 Cebeci/Ankara adresine yapılacak.
Sözleşmeli subaylığa; askerlik hizmetini yapmakta olan yedek subay öğrenciler, yedek subaylar, kısa dönem erbaş/erler, askerlik hizmetini yapmamış olan (tabip, diş tabibi branşında erkek/bayan) erkek adaylar, askerlik hizmetinden terhis olmuş yedek subay ve kısa dönem erbaş/erler başvurabilecek.
Yazılı sınav; 2 Eylül 2007 tarihinde Ankara, İstanbul, İzmir, Malatya, Erzurum ve Girne'de (KKTC) yapılacak. Sınav merkezlerinde yeterli müracaat olmaması halinde adayların ikinci sınav merkezi tercihleri dikkate alınacak. Başvuru miktarının fazla olması halinde ise ihtiyaca göre yeni sınav merkezleri açılabilecek.
Yazılı sınavda başarılı olan adayların ön sağlık, fiziki kabiliyet ve yeterlilik testleri, 24 Eylül-4 Ekim 2007 tarihleri arasında Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nda (Etimesgut-Ankara), mülakat sınavı ise 22 Ekim-9 Kasım 2007 tarihleri arasında Kara Kuvvetleri Personel Temin Merkezi Komutanlığı'nda gerçekleştirilecek.Sözleşmeli subay adaylarından seçmeler sonucunda asil olarak tespit edilenler, Şubat 2008'de başlayacak olan Temel Askerlik ve Subaylık
Anlayışı Kazandırma Eğitimini tamamlamalarını müteakip 30 Ağustos 2008'de teğmen rütbesiyle sınıf okullarına gönderilecek.
İlan edilen ilk müracaat tarihi olan 18 Haziran 2007 tarihi itibarı ile düzeltilmemiş nüfus kaydına göre lisans düzeyindeki mezunların 28 yaşından gün almamış olması (en fazla 27 yaşında olmak; 18 Haziran 1980 ve daha sonraki yıllarda doğmuş olanlar), lisans düzeyinde öğrenim yaptıktan sonra lisansüstü eğitimi tamamlamış olanların ise 33 yaşından gün almamış olmaları (en fazla 32 yaşında olmak; 18 Haziran 1975 ve daha sonraki yıllarda doğmuş olanlar) gerekiyor. -
way be ne güzel şey bu böle, şu askerlik bitsin bakalım hele düşünürüz daha sonra
-
haberi okudum sevinmem yarıda kaldı bu sene mezun olsaydım direk katılcaktım ufff 1 yıl daha bekleyecez
-
Şimdi ben liseyi bitireli 1 sene oldu basvuru yapamazmıyım :)
-
yaparsın torno , bende yapcam ,iyimiş bu öss de sıçtık bunda deniyelim bari, bide, bu sözleşmeli nasıl oluyo ? süreli mi?
-
Hacı şu yazıların direk linkini verirmisin:) Bi okuyalım ve nasıl basvuru yapacagımızı öğrenelim...
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------Hacı şu yazıların direk linkini verirmisin:) Bi okuyalım ve nasıl basvuru yapacagımızı öğrenelim...
-----------------------------uzunnn uzunn oku hacı bayanda alıyolarmuş
http://www.devletim.com/haberler/haber.asp?hbr=553
edit : şimdi kafam karıştı mezun olduğu üniversiteden alınan diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, istiyor tamam bunu geçtik üniv mezunu istiyor Alım yapılacak branşlara göre kaynak olarak belirlenen en az 4 yıl süreli fakülte veya yüksek okullardan mezun olmak (Örgün eğitim veren öğretim kurumlarından mezun olanların başvuruları kabul edilir.),
anlamadığım nokta ;Giriş koşullarını taşıyan adaylar, başvurularını 04 MAYIS 2007 tarihine kadar postayla veya şahsen "Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı İnsan Kaynakları Değerlendirme Grup Başkanlığı 34670 Beylerbeyi/İSTANBUL" adresine yapacaklardır.
ne 4 mayısından bahsediyorlar anlamadım bi türlü 4 mayıs geçeli 1,30 ay oluyor???
-
olm bu ne yaa :S
1. ALINACAK BRANŞLAR :
Elektrik Mühendisi
İnşaat Mühendisi
Beden Eğitimi Öğretmeni (Yelken Branşında)
Diş Tabibi
Eczacıoldu amk
-
hacı sözleşmeli subay alacaklar, hemde en az 4 yıllık bitirmen gerekiyor, birde bitirdiğin bölüm gereklimi oda var ...
-
-
siz bu olayı parti falan sandınız galiba askeriye olm burası kafayımı yediniz