Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Kara Murat Geri Dönüyor !
Kara Murat Geri Dönüyor !
-
teaser baya baya kötü.umarım eski filmlerdeki gibi tek kişi 128372108 kişiyi öldürmezde birazcık daha gerçekçi yaparlar.neyse en azından tutarsa ve en azından ortalamanın üstünde bi film olursa para göz yapımcıların dikkatini çekerde bu tip filmler gelebilir
-
filmi bizim burdan (trabzon) bi arkadasın akrabası yapıyo . fatih ustay dı galiba . basrolde . cekimler trabzonda olcak zaten . iyi bi yapım olcak. destek lazım . ossuruktan spartacüsün delisi olanlar bunları da ızlesın . bitsede gitsekk bitsede gitsekk filme.
-
boku çıkartılmayan bir Kara Murat kalmıştı sanırım o da oldu. hadi hayırlısı bakalım.
-
Fragman fena durmuyor yahu fena film olmaz gibi geliyor bana,
-
buda 1000 metre tepeden atlayıp ölmeyecek akabinde bunu yaparken 5 kısının ustune tükürdüğünde bile öldürme yeteneğine sahıp olabilecekmi merak edıyorum :d
-
lan develer, bok attığınız Kara Murat'la büyüdü bi nesil.. Asıl komedi şimdiki yeni nesil. Etrafınıza bi bakın bakam tiplere;altta conversleri göstertcem diye paçaları daralttırmış pantolun iyice , saçları son mohikan .. hareketler desen yarak kürek hareketler..yeni yetme bebeler 50 bilemedin 60 kilo destekli birine bi koysan yandakiyle onun yanındakine çarpıp yola fırlayacak. eskiden oturdunmuydu bi kuzuyu silip süpürürdü abileriniz. ........n'oldu la bana gece gece..:)
-
bu filmlerde oynayan elemanlarda ne oyunculuk, ne yapı, insan biraz body yapar a.q. mermer gibi vücut olacak ki karamurat battal gazi falan oynayacak.
-
Ya ne olursa olsun bizm kara muratı geçemez be . Cüneyt abinin yerini kim tutabilir ?
-
tek yayla 5 ok atıp 5 kişiyi vurucakmı acaba ? :)
-
taklitler aslini yasatmazlar lafini niye diyorum; cuneyt arkin gibi bi aktor bi daha gelmez.bi de 70-80 li yillarda cekilmis filmlerin boyle bi degisik sicakligi oluyor. simdikilerde ben o heyecani goremiyorum. bunu izliceme gider gercek karamurat i, battal gazi yi izlerim ki zaten izliyorum.yenilikcilige karsi falan degilim sadece su an ki piyasadaki yonetmen ve yapimcilara pek itimat etmiyorum.