Kara Ölüm Geri Döndü
-
Mümkünse tr ye yabancıları almayalım, bize o hastalık gelmez...
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------
T01G4 bunu yazdı:
kıyamet alameti israilin oyunu bunlar
Ne alaka ak. israille ne alakasi var. ayrica antibiotikle tedavi edilebiliyor.. ozamanlar guclu antibiyotikler yoktu diye milyonlarca kisi oldu...
oyun olsa neden sadece israilin olsun.ABD ve daha birçok büyük devletinde olur.ama olabilir herşey beklenebilir.bitakım siyasi ilişkilerden dolayı çekememezlik zıt kutuplaşma buda bir tür biyolojik savaştır çnkü aşırı olmaya başladıbu tür şeyler. -
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------DarkSkull bunu yazdı:
Hepimiz öleceğiz :|
-----------------------------bunu yazmak için girmiştim lan, şimdi repliksiz kaldım :|
-----------------------------bende onu yazmak için girdim yazıldıgını gordum ben yazcaktım dicektim yeahhinkini gordum asıl ben repliksiz kaldım
sufle ver len gerizekalı :P
-
bi s (Sansür) k (sansür) m olmaz.
-
Ne laf etmişim herkesin gözü kaldı :p
-
dünya nüfusunun "ÇOK ACİL" bir milyarın altına düşürülmesi gerekiyor , yoksa 1 milyon insan bile kalmayacak ve kalanlar insan neslini devam ettirebilir olmayacak.
Doğada hiç bir etki tepkisiz kalmamıştır ve herşeyin bir bedeli olacaktır. İnsanoğlu da yaşama verdiği zararı bir şekilde ödeyecek, bu ödemenin karşılanabilir varlığımızı yok etmeyecek koşullarda olmasını ancak irade ve zekamızı kullanarak sağlayabiliriz ki şu anda bu pek mümkün gözükmüyor.