folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kara Sineklerle Mücadele ..! Fikri Olan Beri Gelsin

Kara Sineklerle Mücadele ..! Fikri Olan Beri Gelsin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

En yakın nalbura git cırt cırtlı sineklikler var. Paketi 3-4 tl birşey olması lazım al işte kaç tane cam varsa hepsine tak. İstediğin zamanda sökersin, diğer sineklikler gibi ne camlara  monte etmekle uğraşırsın ne de sökerken uğraşırsın.

RaAmLis tarafından 18/Tem/13 12:47 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Ozden bunu yazdı

http://www.hepsiburada.com/liste/sinek-oldurucu-raket/productDetails.aspx?productId=hrapragreenraket&categoryId=60001734

Kesinlikle tavsiye ediyorum gelişine patlat :) dikkat ette çizgiyi geçmesin sinek.

Tenis oynar gibi patlat sinekleri, oldukça keyifli :)

Bütün hırsını atarsın vallahi hususi dışarı sinek avlamaya çıkarsın spor maksatlı :)

MANTIKLI GÜZEL SİPARİŞ GEÇTİM :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.solarmarketi.com/Sinek-Sivrisinek-Oldurucu-Cihaz-MK-007,PR-70.html

as bunu antreye çat pat ediyo sinek patlıyo ama etkili bi çözüm

sinek patlarken az bi ses çıkartıyor ama oda çocuku rasız etmez

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

renenin yöntemini uygula hocam kesin çözüm :))

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Allaha şükür daha bizim eve ugramadılar.

Hocam devamlı açtığın camlara al sadece sineklik en iyi çözüm o sürekli giricekler hangisiyle ugrasıcaksın 

misal bizim evde salon benim odam birde mutfak açık oluyor genelde 3 cam tanesi 20 liramı 25 lira mı ne sinekliklerin bende yaptırıcam şimdi açılıp kapanabilme özelliğide oluyor pencere gibi en azından sürekli olarak kullanırsın ve gönül rahatlığı ile cam açık kalabilir.
    Ek olarak ne sinek öldürme makineleri gibi ses çıkartır nede bir zararı olur

Zamanı durduramazsın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Ozden bunu yazdı

http://www.hepsiburada.com/liste/sinek-oldurucu-raket/productDetails.aspx?productId=hrapragreenraket&categoryId=60001734

Kesinlikle tavsiye ediyorum gelişine patlat :) dikkat ette çizgiyi geçmesin sinek.

Tenis oynar gibi patlat sinekleri, oldukça keyifli :)

Bütün hırsını atarsın vallahi hususi dışarı sinek avlamaya çıkarsın spor maksatlı :)

ürünü bayadır kullanıyorum güzel tek sorun sineği konduğu yerde görmek tekniğini kaptım hiç kaçmıyor ama sinek yanınca kokuyo :)

bebiş artık daha huzurlu :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Yalova'da çok sinek olurdu yazları, oyun olarak başlamıştık sonra yetenek kazandık artık sinek yakalama sanatında ustayız. Karasinek, sivrisinek falan fark etmiyor yaklaşanı yakalıyorum direk. 

Biraz çabayla 2-3 ayda geleni geçeni affetmeyecek hale gelirsin.

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

camlara domates ek saksılarda :)

alektamovikmovik
Toplam Hit: 3287 Toplam Mesaj: 30