Karabiber
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------Bunun bir türevi daha var
temiz bir masanın üstüne limonu sıkıp tek hamlede burnunuza çekiyorsunuz . Yakıyo genizini çok süper oluyor. özelliklere gripseniz burnunuzu musluk gibi akıtır.
-----------------------------onuda yarın deneyim konsantre limon olurmu direk burna akıtsak ?
-
ben vazgeçtim şimdi kim gidicek taaa mutfaga.. sakinleşmedim ama uyursam sanırım daha acısız bi şekilde atlatırım durumu
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Juba bunu yazdı:
-----------------------------Bunun bir türevi daha var
temiz bir masanın üstüne limonu sıkıp tek hamlede burnunuza çekiyorsunuz . Yakıyo genizini çok süper oluyor. özelliklere gripseniz burnunuzu musluk gibi akıtır.
-----------------------------onuda yarın deneyim konsantre limon olurmu direk burna akıtsak ?
-----------------------------yok hocam normal pazar limonu olması lazım daha iyi yaksın . süper bi duygudur
-
neyse ben yatıyom deneyen olursa yarın a bakarım :P
-
kendi bitarafiniza kendinizin şemsiye sokup o giren şemsiyeyi gene kendiznizin açması gibi bişi heralde bu...
-
delimisiniz. sıkıntınız varsa çekin. yani burnunuza çekmeyin sıkıntınızı çekin. gerçeğinizden kaçmayın. bunun uyuşturucudan ne farkı var ozaman. ?
-
hey Allahım yaa boş işler madalyası takıom size :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
delimisiniz. sıkıntınız varsa çekin. yani burnunuza çekmeyin sıkıntınızı çekin. gerçeğinizden kaçmayın. bunun uyuşturucudan ne farkı var ozaman. ?
-----------------------------hoca ne uyuşturucusu allah aşkına saçmalama esrarmı çekioz karabiber bu sadece acı verior
-
siz ne anlarsınız olm bu işlerden. şu limonu burnuna bi çek müptelası olursun
-
TBT ayrı aq hep psikopatlar gelmiş :D şaka yapom tabi :D