Karabiber Çekmek Deneme 1
-
:| Allah'ım :|....
-
GeLisme Yaz 3169'a Gönder. Müridin Yanarkenki Yüz İfadeLeri Cebine GELsin ... :|
-
IroN-EaGLe bunu yazdı:
-----------------------------
GeLisme Yaz 3169'a Gönder. Müridin Yanarkenki Yüz İfadeLeri Cebine GELsin ... :|
yanmıorum artıkın xD -
Büyük geçmiş olsun :))
-
bende denemeyi düşünüodumda amma etkili bişimiş. hoca sen kaç kilo çektin burundan :D
bi ara buluşma yapıp, burundan limon/karabiber/pulbiber çekme, muz kabugu kavurma gibi etkinlikler yapak :D
ha bu arada benımde ağzımda yara(aft) cıkımıştı. tuz basıyodum acayip zevkli oluyodu. bi yaranız oldugu zaman tuz basın. valla bak :D
-
oturun ders çalışın allah aşkına yapacak işmı kalmadı ya :D
ne anormal ınsanlarsınız :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------bende denemeyi düşünüodumda amma etkili bişimiş. hoca sen kaç kilo çektin burundan :D
bi ara buluşma yapıp, burundan limon/karabiber/pulbiber çekme, muz kabugu kavurma gibi etkinlikler yapak :D
ha bu arada benımde ağzımda yara(aft) cıkımıştı. tuz basıyodum acayip zevkli oluyodu. bi yaranız oldugu zaman tuz basın. valla bak :D
hacı tuzu züktüret geçmesini istiyosan karbonat ekmek sodası amq ne çektim onlardan beyaz beyaz -
un çekin un beyin yeri boşsa eğer hamur olur orda belki çalışır tövbe tövbe :)
-
Tebikler. 1 Tane cesaretli adamın çıkması güzel. Sıradaki denemenin parmak arası kağıt çekme olması temennisi ile.
Kağıt çektikten sonra kolanya dökersen daha zevk alırsın ben öle yapıyorum
-
fenerist07 bunu yazdı:
bi sonraki deney ne?buzlu bademmi? (cmylmz)
ahahahah koptum hocam. Zigonu ters çevirme de olabilir ama ona 4 kişi gerekio :DBu arada göze limon damlatmayı deneyeniniz var mı? Bence deneyin bakın noluyo :D