Karabük KYK Da Olan Veya Kalacak Yer Bilgisi -Acil-?
-
Easx bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıEasx bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıEasx bunu yazdırapidhacker550 bunu ya
fare lazım fare
Skype ekle yaz hocam bana hallederiz uygun bir zamanda sorun yok :)
zeybekustası yer buldu mu acaba? otobüste sanırım şimdi. Telefonunu bilen varsa yazsın bana yer bulamadıysa
Adamı korkuttun herhalde cevap vermedi, 2 bira verip sarhoş edicen sonra ... :) :)
-
AnaMuhalefet bunu yazdıEasx bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıEasx bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıEasx bunu yazdırapidhacker550 bunu ya
fare lazım fare
zeybekustası yer buldu mu acaba? otobüste sanırım şimdi. Telefonunu bilen varsa yazsın bana yer bulamadıysa
Adamı korkuttun herhalde cevap vermedi, 2 bira verip sarhoş edicen sonra ... :) :)
Yok hocam o açıdan söylemedim ben onu balkonda demleniyoruzda kop gel anlamında söyledim gelceği yerin dibinde oturuyorum 2 tane daire var bizde biri şu anda boş ona sallardım kalacağı günler uygunsa gidip otele para vermesine ne gerek var
-
Easx bunu yazdıAnaMuhalefet bunu yazdıEasx bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıEasx bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıEasx bunu yazdırapidhacker550 bunu ya
fare lazım fare
Yok hocam o açıdan söylemedim ben onu balkonda demleniyoruzda kop gel anlamında söyledim gelceği yerin dibinde oturuyorum 2 tane daire var bizde biri şu anda boş ona sallardım kalacağı günler uygunsa gidip otele para vermesine ne gerek var
Anladım hocam ne açıdan söylediğini de makara yapıp takıldım azıcık :)
Neyse arkadaş işini görsün de sıkıntı yok. Sen önerini yaptın güzelce üstüne diyecek bir şey yok.
-
Şimdilik iptal oldu.
İlgi ve alakanız için teşekkürler.
:)
-
rapidhacker550 bunu yazdıEasx bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıEasx bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
bimekse gidebilen var mı karabükte :W
Sorayım buradan yeni konu açmadan :D
Karabükte bimeks vardı da biz mi gitmedik hocam :)
Benim bildiğim bir vatan var onelde, birde teknosa var
Bak bulurum gitmezsen ! :D
Kares AVM Zemin Kat No: 104 Karabük MERKEZ/KARABÜK
Buyur hocam gidebilirsin :D
Hocam o bimeksi çevirmiş olabilirler mi başka markete?
Her hafta oralardayım nedense gözüme çarpmadı hiç. Ne lazım sana bu hafta final haftası acelesi yoksa hallederiz bir şekilde :)
fare lazım fare
electroworld idi bimeks oldu hocam