folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Karabuk Üniversitesi,Elektrik Elektronik Müh. Ve Bilgisayar Müh.

Karabuk Üniversitesi,Elektrik Elektronik Müh. Ve Bilgisayar Müh.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Battista
    Battista's avatar
    Erkek

Actıgım konular hep makine müh. hakknıdaydı ama artık yapamam dedim ve bu ıkısınden birine girmeye karar verdim.Karabuk dememdekı sebep paunımın yettigi tek ingilizce bölümlerin burda olması. Sizce hatamı yapıyorum. Secersem hangi bölümü secmeliyim Bilgisayar muhendisliği mi yoksa Elektronık muhendıslığını bilgi ve görüslerinizi merakla beklıyorum sevgılı müritler :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Karabük şehri 2. dünya savaşından 5 yıl sonraki alman şehirleri gibidir. Karabük demir çelik fabrikası eski şaşalı günlerinde değil bu nedenle şehir harabe durumunda birçok evle dolu. Ayrıca sosyal hayat... neyse moralini bozmayayım. Birde kışın nefes almak en azından sağlıklı nefes almak zordur. Karabük demir çelik fabrikasının yıllık kömür harcaması yüzbinlerce ton dur ve tahmin et bu kadar kömür harcayan fabrikanın bacalarında ne yok?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

Battista bunu yazdı:
    -----------------------------

Actıgım konular hep makine müh. hakknıdaydı ama artık yapamam dedim ve bu ıkısınden birine girmeye karar verdim.Karabuk dememdekı sebep paunımın yettigi tek ingilizce bölümlerin burda olması. Sizce hatamı yapıyorum. Secersem hangi bölümü secmeliyim Bilgisayar muhendisliği mi yoksa Elektronık muhendıslığını bilgi ve görüslerinizi merakla beklıyorum sevgılı müritler :)

ele elekt. yeni açılmış bilgisayara gitmen tavsiyemdir oda iki yada üç yıllık ama daha oturmuştur. tabi ilgi alanın hangisise ona git,

ha benim fikrimi sorarsan ikisine de gitmezdim,

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Olgunisik bunu yazdı:

Karabük şehri 2. dünya savaşından 5 yıl sonraki alman şehirleri gibidir. Karabük demir çelik fabrikası eski şaşalı günlerinde değil bu nedenle şehir harabe durumunda birçok evle dolu. Ayrıca sosyal hayat... neyse moralini bozmayayım. Birde kışın nefes almak en azından sağlıklı nefes almak zordur. Karabük demir çelik fabrikasının yıllık kömür harcaması yüzbinlerce ton dur ve tahmin et bu kadar kömür harcayan fabrikanın bacalarında ne yok?

abart lan o kadar... kaç sene karabükte yaşadın?

gel yaz burayı... bölümlerin yeni açıldiğina bakma sen... hepsi yerine oturdu...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:

Olgunisik bunu yazdı:

gel yaz burayı... bölümlerin yeni açıldiğina bakma sen... hepsi yerine oturdu...

sakin pika :)

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:

Pikacu bunu yazdı:

Olgunisik bunu yazdı:

sakin pika :)

sakinim bro... sende yazsaydın keşke la... misler gibi geçinp giderdik...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Battista
    Battista's avatar
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:

Olgunisik bunu yazdı:

uzun suredir giremiyordum anca cevap bugün yazabıildim. Yerine oturmusmudur bölümler ? cok fazla bişey beklemıyorum ama hayal kırıklıgınada ugratmaz beni umarım .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

sana tavsiyem yazma. Sahibinden.com dan karabuk deki kiralık evlere ve fiyatlarına bak. Anlarsın ne demek istediğimi. Burada işkence çekiyoruz işkence. He yok param var dersen orası senin tercihin. Öğrenciyi gören halkın şeyi dikeliyor. 1000 tl ye kira mı olur amk. Adam bide yurda yakın diyor. Yurtu nabsın öğrenci okula yakınmı hıyarağası. Fırsatçı şerefsizler. Birde kiralık ev sayısına bak. İnan bana bu sene yurt ve ev sıkıntısından çok kişi acı çekecek.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Battista
    Battista's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:

sana tavsiyem yazma. Sahibinden.com dan karabuk deki kiralık evlere ve fiyatlarına bak. Anlarsın ne demek istediğimi. Burada işkence çekiyoruz işkence. He yok param var dersen orası senin tercihin. Öğrenciyi gören halkın şeyi dikeliyor. 1000 tl ye kira mı olur amk. Adam bide yurda yakın diyor. Yurtu nabsın öğrenci okula yakınmı hıyarağası. Fırsatçı şerefsizler.

ben ılk bı kac sene yurt dusunuyorum ama ilerde eve cıkarım dıyordum.neden bu kadar fazla bu ev kiraları ya. Karabük büyük bi şehir dedegilki anlayısla karsılayalım bu kiraları. :S ama yaptım tercihleri artık yıldırım beyazıt (ank) gelmezse karabukteyim. okul hakkında ne düsünüyorsunuz acaba ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Battista bunu yazdı:

DrKill bunu yazdı:

sana tavsiyem yazma. Sahibinden.com dan karabuk deki kiralık evlere ve fiyatlarına bak. Anlarsın ne demek istediğimi. Burada işkence çekiyoruz işkence. He yok param var dersen orası senin tercihin. Öğrenciyi gören halkın şeyi dikeliyor. 1000 tl ye kira mı olur amk. Adam bide yurda yakın diyor. Yurtu nabsın öğrenci okula yakınmı hıyarağası. Fırsatçı şerefsizler.

ben ılk bı kac sene yurt dusunuyorum ama ilerde eve cıkarım dıyordum.neden bu kadar fazla bu ev kiraları ya. Karabük büyük bi şehir dedegilki anlayısla karsılayalım bu kiraları. :S ama yaptım tercihleri artık yıldırım beyazıt (ank) gelmezse karabukteyim. okul hakkında ne düsünüyorsunuz acaba ?

Zaten sorun karabük'ün büyük şehir olmaması ve ev olmaması. Ev olmayınca az evlerin fiyatları uçuyor. KYK nın çok güzel bir yurdu var bahaddin gazi öğrenci yurdu. 2 kişilik çalışma masası mutfak bayon ar daire sistemi 135 tl idi bu sene sanırım . Onu tutturursan çok güzel. Yoksa özel yurtlara yada cemaatlere kaldın. Bi sürü özel yurt yapılıyor ama ytişirmi bilmiyorum. Her yıl 10 larca bölüm açıyor rektör doğal olarak şehir kapasiteyi karşılayamıyor. Sosyal hayat "0" (yazıyla SIFIR). Halk bağnaz. Evine bir arkadaşın kız arkadaşıyla gelir çayını içer giderler sonra pezevenk olursun. Bunları bilerek gel yoksa çoğu öğrenci gibi ilk sene sende "keşke yazmayaydım" dersin. Memurlar bile muvaffakat alıp gitmeye çalışıyoro derece.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

İngilizce bölüm diyorsun da gerçekten dersler ingilizce mi bi onu kesin giden birinden öğren.Çoğu üniversitede ilk 1 hafta hocalar ingilizce anlatmaya çalışır dersi, kimse bi bok anlamayınca da 2. hafta türkçeye geçiş yaparlar ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 3374 Toplam Mesaj: 16