Karabük Üniversitesinde Uzakten Eğitim Nasıl?
-
Pikacu bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
...
Evet Karabük ve üniversitesi güzeldir. Övünmek gibi olmasın bende Karabüklüyüm.
Karabük güzel demişsin ancak yıllar boyu zonguldakda yaşadım ankaraya gidip gelirken hep içinden geçtim. Ne güzelliği varki? Bolca yeşil+daha bol dağ+pahalı fiyatlar.
Birçok mahallesi harabe bina dolu. Nazilerin 2.dünya savaşında bombaladıkları polonya şehirlerini gibi mahalleleri var.
-
Bu sene lys'ye girdim uzaktan eğitim okumak için. Türkiye'deki bütün uzaktan eğitim mühendisliklerin ÖSYM yerleştirme kılavuzundan kaldırıldığını gördüm, Karabük'le görüştüm Yök'ün bu sene kontenjan vermediğini söylediler. Gerçi yüzyüze eğitim muhabbetine pek de sıcak bakmıyordum ve sınavların orada yapılıyor olması da olumsuz bir tarafıydı benim için.
Ahmet yesevi Uzaktan Endüstri yazdım, kazanmışım. 3000 civarında yıllık ücreti var Ahmet Yesevi'nin sınavlar vs hep istanbulda olacağı için, yol, kalacak yer, işyerinden izin gibi sıkıntılarım olmayacak.
DGS ile geçişlerdeki kontenjanlarında bir sıkıntı yok gibi şimdilik ama eğer uzaktan eğitim okuma niyeti varsa bir an önce herhangi bir yerde okumaya başlamak gerek diye düşünüyorum. Bu imkanı değerlendirmek gerek.
-
Olgunisik bunu yazdıPikacu bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
...
Evet Karabük ve üniversitesi güzeldir. Övünmek gibi olmasın bende Karabüklüyüm.
Karabük güzel demişsin ancak yıllar boyu zonguldakda yaşadım ankaraya gidip gelirken hep içinden geçtim. Ne güzelliği varki? Bolca yeşil+daha bol dağ+pahalı fiyatlar.
Birçok mahallesi harabe bina dolu. Nazilerin 2.dünya savaşında bombaladıkları polonya şehirlerini gibi mahalleleri var.
Karabüğün coğrafyasında sıkıntı yok hacı asıl sıkıntı yerlilerin %90 kısmı harbiden allahsız yani öyle böyle değil. Ama geri kalan bir %10 varki hayatımda tanıdığıma gerçekten memnun olduğum insanlar. Nedense hepsiylede alkol sofrasında tanıştık. Demekki karabüğün alkol içmeyen kısmında sıkıntı var :D
Hızlı bir yaşantı isteyen öğrencilere uygun değil ama benim gibi kafa dinlemeye gelenler için gayet güzel . Öğrencilerin çoğu isyankar ama bizim tayfa zaten hızlı yaşantıdan geldiğinden lise balosundan başka ortam görmemiş lise 5 ergenler gibi off yhaaa karabük çok sıkıcı demiyoruz :D
Kendi eğlencemizi yaratıyoruz. Eğer karabüğe gelicek olan varsa istediği zaman rahatsız edebilir. Ayın 10unda yada 3unde karabukteyım. Elimden geleni yaparım
-
Dediğiniz gibi karabük yerlisinde biraz sıkıntı var öğrencileri çok severler ama (!). yalnız uzaktan eğitim olduğun için hocam sınavlara geleceğinden pek sıknıtı olmaz zannedersem üniversite kampüsü gerçekten hızla büyüyor ve dieğr üniversitelere nazaran güzel bi kampüs, eğlence açısından düşünürsek pek fazla eğlenilecek mekanları yok. Düşünüyorsan şimdiden hayırlı olsun gelen arkadaşlar bana ulaşın elimden geldiği kadarıyla yardım etmeye çalışırım.
-
bir üniversiteyi dış görünümünden dolayı övmek ve tavsiye etmek hangi akla hizmettir anlamadım :))
Sadece dışarıdan görmüş herif en iyi üniversite diyor :) Özellikle mühendislik hocalarının ne kadar egolu olduğunu, ev kiralarında öğrencileri resmen sikmeye kalkıştıklarını dikkat buyurun ** koymadım keza kelimenin tam manasıyla sikmeye kalkıyorlar öğrenciyi ev kiraları 600 den başlıyor 1000 tl ye ev var ev haa 2 oda bi salon öyle ahım şahım bi özelliği yok ne çok büyük ne bahçesinde havuz var bildiğin mahalle arasında ev la :D
Konu dışı oldu ama bunları yazmak zorundaydım mühendislik tercih etmeyeceksen ya da para sorun değil diyorsan güzel bir üniversite olabilir. -
tercihini etkilemek istemem ama bir şeye yaramaz.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Türkiyede 16 üniversite gördüm.
Giresun
Ktü
Ordu
19 Mayıs
Dicle
Urfa
Osmaniye
Ege
Dokuz Eylül
Afyon
Karabük
Ankara
Celal Bayar
18 Mart
Yıldız
Marmara
İçlerinde en iyisi en düzenlisi en kaliteli devlet üniversitesi kesinlikle Karabükteydi. Bu üniversitelerin hepsinde gerek zeybek gerek başka vasıtlarla gittim gördüm. En iyisi Karabükteydi. Rektörün vizyonu çok geniş. Kocaman statlar yepyeni okullar bir tepenin üzerine kurulmuş koca kampüs anlat anlat bitmez. Bide kendi üniversiteme bakıyorum ilk 10 da ama işi gücü siyaset bir cacık olmaz. Karabükü al izmire koy 1. olur. İli gezdim il de idare eder kafanı kaldır 40 camii sayarsın güvenilir bir şehdirdir.
tatar universiteli surgunde
-
Hocam Lockavt Adlı Müride Ulaş O Karabükte Bilgisayar Mühendisliği Okuyor Linkini Atıyım Aşağı
; http://tahribat.com/Murit-Lockavt/