Karacan Kitap - Karacan Yayıncılık Tarafından Mağdur Edildim.
-
arkadaşlar murat yayınlarını tavsiye ederim.
-
birde siteye girince sağ üst köşede yazılanı göründe ağzımda değil başka tarafımla gülmeye başladım artık
-
kitaplarını başka yerdede sattırmıyorlar. mesele sadece iyi soru çıkarmak değil karacan kitap iyi hizmette önemli. karacan kitap bence bu işi eline yüzüne bulaştırdı. internette satışı başka sitelerede vermeli. fark etmiyorlar ama firmaları çok zedeleniyor.
-
Hakkını ara, bu tip kurumlarla resmi yoldan konuş daha hızlı ve etkili olur,
-
Allah belasının versin bunların böyle şirketin.
cumaya paranız gönderliliyor deideler o kadar bugün baktım yine cacık yok cumartesi pazar tatile girdi pazartesi salı araryacağım çarşamba kesin Tükodere gidiyorum -
SeRDaR bunu yazdı
Allah belasının versin bunların böyle şirketin.
cumaya paranız gönderliliyor deideler o kadar bugün baktım yine cacık yok cumartesi pazar tatile girdi pazartesi salı araryacağım çarşamba kesin Tükodere gidiyorumGeçmiş olsun kitapyurdundan felan alsaydın keşke
-
geçmiş olsun bir dahakine dikkatli olmak lazım
-
onca zaman sonra paramı geri iade ettirebildim hergün telefon trafiğinden sonra lanet olsun 3 kururş pararyı haftalarca bekleterek hergün benden telefonda fırça yemeği göze alan bir firmaymış
-
çömez geçmiş olsun.. karacanı asla tavsiye etmıyorum aöf konusunda. diğer konularda bilemem. ama nokta atış soruları falan hikaye arkadaslar.cıkmıs soruları harmanlamıslar nokta atış diye millete yutturmaya calısıyorlar.. murat ve egem yayınlarından şaşmayın