Karadağ 'Da Yaşayan Mürid Var Mı?
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
A.s hocam en şimdi Antalya'da emlak sektörünün yanında temizlik işi yapıyorum bölgeler farklı olsada kesinlikle tavsiye ederim.İlk başladıgım zamanlar cok zorlandım halen de zorlanıyorum ancak yöntem değiştiriyorum.İlk etapta en düşük fiyatı vermeye çalıştım fiyatta anlaşırken dilenci gibiler ama işi teslim alırken o masumiyet gidiyor her yeri didik didik ediyorlar..Bıyık büküle büküle dedik şimdi saat bazlı çalısıyoruz1 personel gelir 8 saat çalısır extra isterse mesaiye kalır.O kadar rahatki anlatamam :)Müşteriler daha saygılı daha seviyeli oluyor.Ben eşyalı dairelere kolay kolay gitmiyorum(evde eşya kaybolu,kırılır vs risk)inşaat sonrası,tadilat sonrası,kiralanan satılan boş dairelere gidiyorum.Onlar çok daha rahat oluyor gerçekten
Daha gitmeden çok araştırma yaptık, bizimde ortak fikrimiz buydu. Çok şaşırdım şuan okuyunca. Inşaat sonrası bina temizliği düşündük bizde hem kaba temizlik hem senin dediğin gibi risk az, aynı zamanda inşaat sektöründe fazlasıyla bir gelişme varmış heryer inşaat diyor giden arkadaşlar. Temizlik şirketi konusunda bizde çok olumluyuz şuan için yarın gideceğiz, gider gitmez bir araştırma ısına gireceğiz.