Karadenizin Nereleri Gezilir
-
İmkanın olur ve ilgini çekerse Şavşattaki Karagölü tavsiye ederim.İnsan huzur buluyor.
-
festivaller bitti hocam festival hevesıyle hiç gelme :) borçka şavşat kara göllere gidebilirsin artvınde başka bır olay yok yani batumda gezıcek yer yok gece hayatı var sadece rize ayderi felan bu tarafa hıc gecme derim :D
-
Elixiron bunu yazdıkafkafkaf bunu yazdı
Kuymak, karalahana ve bol tereyağlı pidesini mutlaka deneyin. Vakfıkebir'in ekşi mayalı ekmeğinden büyük boy alın. Bulabilirseniz köylüsünden peynir ve tereyağ; köylük yerlerde bahçeden domates, acur, taze fasulye, taze fındık alın.
:) Valla çok güzel yorum olmuş :) bunların hepsini almak gerek saolun hocam :)
oraya kadar gidebileceğinimizi zannetmiyorum hocam :)
Karayemiş ve cennet hurmasını unuttum :) Karayemişi heryerde bulamazsın, Trabzon-Giresun arasında yayla yollarında çok olur. Arsin'de karayemiş festivali yaparlar. O taraflara uğrarda bulursan sakın kaçırma. Sırf karayemiş toplamak için az oramı buramı yırtmadım ağaç dallarında :) Yine böğürtlenin en kokulu en güzelini dağ vadilerinden akan küçük derelerin etrafında bulursun. En tatlı armutları, en ekşi elmaları fındıklıkların içinde bulursun...
-
ayasofya iyidir, gidince görün :) ben çok beğenmiştim. bilmeyenler için;
http://tr.wikipedia.org/wiki/Trabzon_Ayasofya_M%C3%BCzesi
-
ben trabzona gittim hiç hoşuma gitmedi cok sıkıcı geldi.
-
artvine de git
-
navigasyon sizi aydere kadar çıkartır sonrasına arabanız bile yetmeyebilir 4x4 veya yüksek aracınız varsa ancak çıkarsınız ama günübirlik sefer düzenliyor orda bir ton firma.navigasyonluk yollar değil yani baya yamaç falan var şelaleden falan geçiyorsunuz :D
-
rizede çamlıhemşin.. gayet güzeldir fırtına deresi ve yeşilliğiyle .. orda bi kahvaltı etmenizi tavsiye ederim
-
Off off :) gelde 20 gün bekle :)
Listeye yazdım hocam :) Teşekkürler
Sanılım batumu çıkartacaz listeden hocam :)
Aynı kafadayız hocam :) gittiğimiz yerde yemek lazım yani :)
İlk kez gördüm hocam :) Teşekkürler
Hocam doğası yeter ya :)
@ersn
Kısmetse orası ilk adres :)
Tourneo Courier re gideceğiz kısmetse hocam :)
Listeye aldım teşekkürler hocam :)
-
Giresun-Görele'de pide yemeden karadeniz turunu tamamlama derim hocam :)
Ayrıca Karadeniz yaylalarından birine uğramayı unutma, gerçek anlamda bozulmamış doğayla başbaşa kalabilirsin.