Karaelmas.Edu.Tr Hacked (Uyarı)
-
gercektende universitelerin serverlari icler acisi 3-2 yuksek yapan elemanlari oturtuyorlar ne bisi den cakiyor ne bisi biliyor kayit yenilemede sistem cokuyor sonra!
-
ahmbay:
gercektende universitelerin serverlari icler acisi 3-2 yuksek yapan elemanlari oturtuyorlar ne bisi den cakiyor ne bisi biliyor kayit yenilemede sistem cokuyor sonra!
-----------------------------------------------------------------------------
abi yükssek puan yapanın zonguldakta işi olmaz güven bana. 310 sayısal zonguldak inşaat mühendisliğindeyim. sürünüyorum amk ben böyle şehrin. bu arada siteye saldıran arkadaşıda kutluyorum fakat bişey diycem orda merkez kampüs falan yazıyo sen heralde bartındasın kardeşim ama bilki merkez kampüsün orda merkez diye bişey yok! sadece adı merkez kampüs hepsi bu ayrıca şenliklere geldiysen sende biliyosundur bartın meslek yüksek okulunun kızları merkes kampüsün kızlarını havada karada... -
bartında degılım caycumadayım :)
www.caycumahaber.com/zku
bilgi islem muduryle mailleştik burdada kayıtları var..Adamlar zonguldaka cagırıyolar..gel bi kontrol et diye gitsemmıkı acaba :D
şenlıklerede gelemedım ya.fırsat olmadı..bilmem mı universite kızlarını.burda yuksekokuldakıler alayı fıngırdek :D zor duruolar yerlerınde..
neyse bu kara elmasa ders olsun...bi daha guvenlıgı onplanda tutarlar sanırım.. -
abi site düzelmiş. indexi düzeltmişler yaa adamlar. naptın baba merkezemi gittin iki dakkada :D
-
yuksekten kastım yuksek lisans
-
hajı aip lan
ablam orda okuodu benim üüüüüü :'( -
:))
Toplam Hit: 4645 Toplam Mesaj: 18