Karaelmas.Edu.Tr Hacked (Uyarı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmbay
    ahmbay's avatar
    Erkek
    gercektende universitelerin serverlari icler acisi 3-2 yuksek yapan elemanlari oturtuyorlar ne bisi den cakiyor ne bisi biliyor kayit yenilemede sistem cokuyor sonra!

http://www.ahmbay.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ahmbay:
    gercektende universitelerin serverlari icler acisi 3-2 yuksek yapan elemanlari oturtuyorlar ne bisi den cakiyor ne bisi biliyor kayit yenilemede sistem cokuyor sonra!
    -----------------------------------------------------------------------------

abi yükssek puan yapanın zonguldakta işi olmaz güven bana. 310 sayısal zonguldak inşaat mühendisliğindeyim. sürünüyorum amk ben böyle şehrin. bu arada siteye saldıran arkadaşıda kutluyorum fakat bişey diycem orda merkez kampüs falan yazıyo sen heralde bartındasın kardeşim ama bilki merkez kampüsün orda merkez diye bişey yok! sadece adı merkez kampüs hepsi bu ayrıca şenliklere geldiysen sende biliyosundur bartın meslek yüksek okulunun kızları merkes kampüsün kızlarını havada karada...

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    bartında degılım caycumadayım :)

www.caycumahaber.com/zku

bilgi islem muduryle mailleştik burdada kayıtları var..Adamlar zonguldaka cagırıyolar..gel bi kontrol et diye gitsemmıkı acaba :D

şenlıklerede gelemedım ya.fırsat olmadı..bilmem mı universite kızlarını.burda yuksekokuldakıler alayı fıngırdek :D zor duruolar yerlerınde..

neyse bu kara elmasa ders olsun...bi daha guvenlıgı onplanda tutarlar sanırım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    abi site düzelmiş. indexi düzeltmişler yaa adamlar. naptın baba merkezemi gittin iki dakkada :D

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmbay
    ahmbay's avatar
    Erkek
    yuksekten kastım yuksek lisans

http://www.ahmbay.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    hajı aip lan
    ablam orda okuodu benim üüüüüü :'(