Karahan Online Oynayanlar
-
Slm Müritler Tbt de Karahan oynuyan arkadaş varmı merak ettim. Bu hafta bende yeniden başlamayı düşünüyorumda bu downloaderi deli etti beni 8mbite kadar hız var 30 40 kb/saniyede çekiyor oyunu.
Karahan oynayan arkadaşlar serverini kavmini lvlini yazsın bakalım.
bide download da yardım edecek varmı neden böyle yavaş
-
Bir ara denemiştim, başlar çok sıkıcı.Oynadıkça zevk veriyor.
-
evet gerçekten öyle
-
bi ara oynamıştım çok sıkıcı
bu arada downloader kullanma direk indirme linki kullan
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------indirme linki yok sitesinde
-
Antikilller bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------indirme linki yok sitesinde
-----------------------------http://www.karahanonline.org/karahan-online-teknik-yardim/23035-karahan-tek-link-indir-idm-ile.html
edit: ftp://80.67.22.82/2/219008_46238/Karahan_100203.exe
ben buraadan indirmiştim yanlış hatırlamıyorsam
-
hocam ben oynuyorum. i12 yim %100 yaptım yeniden doğuş kullandım. oyunun en eskilerindenim. gök kavimdeyim. oyunla ilgili herşeyi sorabilirsiniz. oyunun tüm özelliklerine vakıf sayılırım. downloader a gelince yapacak çok şey yok. alternatif linklerden biri gayet güzel indiriyor olması lazım. tavsiyem yılan kavmi seç. gök kavme her zaman eleman yollar yılan kavmi. yani düzenli olarak 1. sıraya çıkıp en güçlü kavim olur. kavim içi çatışma yaşayıp tüm adamlarını gök kavime kaçırmazsa her zaman sağlam olur. yılan olmak istemiyorum dersen pars seç. pars ta da sağlam adamlar var. gök ve yılanın arkasından 3. kavim olur genelde. gök kavime senede 1 2 max. 3 kere adam yollar. itemleri çok pahalıdır ve düşürmesi de zor olur. ama çok karizmatiktirler. ejder seçtiysen sil :) her zaman en ezik kavimdirler. adamları üç kağıtçıdır. daha merak ettiğin varsa sor :)
edit: karahanonline.org sitesine sakın girme. üye olma. sitede çok keylogger oluyor. hesabını geliştirdiğinde çalabilirler.
-
Ben ilk açıldığında başlamıştım 60 lvl fln olmuştum. Sonra onunda hilesini çıkarmıştılar. Bende itemlerimi beleşe verdim adamlara. çıplak kadın karakterle gezmiştim. Pezevenkler paso kovalamıştı :W
-
kartalkethuda bunu yazdı:
hocam ben oynuyorum. i12 yim %100 yaptım yeniden doğuş kullandım. oyunun en eskilerindenim. gök kavimdeyim. oyunla ilgili herşeyi sorabilirsiniz. oyunun tüm özelliklerine vakıf sayılırım. downloader a gelince yapacak çok şey yok. alternatif linklerden biri gayet güzel indiriyor olması lazım. tavsiyem yılan kavmi seç. gök kavme her zaman eleman yollar yılan kavmi. yani düzenli olarak 1. sıraya çıkıp en güçlü kavim olur. kavim içi çatışma yaşayıp tüm adamlarını gök kavime kaçırmazsa her zaman sağlam olur. yılan olmak istemiyorum dersen pars seç. pars ta da sağlam adamlar var. gök ve yılanın arkasından 3. kavim olur genelde. gök kavime senede 1 2 max. 3 kere adam yollar. itemleri çok pahalıdır ve düşürmesi de zor olur. ama çok karizmatiktirler. ejder seçtiysen sil :) her zaman en ezik kavimdirler. adamları üç kağıtçıdır. daha merak ettiğin varsa sor :)
edit: karahanonline.org sitesine sakın girme. üye olma. sitede çok keylogger oluyor. hesabını geliştirdiğinde çalabilirler.
-----------------------------hocam hangi server gelim :D ztn yılan başlicam yardımını esirgemezsen sevinirim bide oyun içi isim yazmamışsın
@zalimadam allah senden razı olsun verdiğin ftp işe yarıo 850kb/s :D
-
baktım konu derinliklere gömülmüş kurtaram dedim :D
edit: bu arada beyazid te başladım yılan çift bıçak ismim Antikiller
dikkat 2 l
-
konu pert olmuş :D
49 lvl alpaslan yılan
RaptorXXL