folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Karakalem Ders Verebilecekten Ders Alınır

Karakalem Ders Verebilecekten Ders Alınır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

birde karakutu ya danış

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

çizimin sırları 1-2 yi alın, her gün boş vakit buldukça çizin. 3,5 ay oldu istediğim düzeye gelemedim, sıfırdan geldiğim nokta ise çöp adam seviyesinden makul düzeyde insan çizme seviyesidir :) karakalemci olduğuma inandığımda buradan bir sürü portre paylaşıcam :D en ufak eleştiriye tahammülüm yok bu konuda, harbi odaklanma ve sabır istiyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=83517

yemkitabevi.com/kitapresim/9789758786428/9789758786428.jpg

kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=119004

tulumba.com/mmTULUMBA/Images/bk/zBK330451II161_250.jpg

bence ders alma olayını bu kitapları bitirdikten sonra düşünün, sanıyorum hararetli bir çalışmayla 5 ayda ancak biter.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

bence ders alma olayını bu kitapları bitirdikten sonra düşünün, sanıyorum hararetli bir çalışmayla 5 ayda ancak biter.

kadıköyde işe başlamadan önce direk bu kitapları almıştım zaten ama pek işlevsel bulmadım daha çok robota bunu yap şunu yap dermiş gibi geldi bana kitap'ın anlatımı çeviri olduğu için belkide iyi çevrilemedi ama peşinen yorum yapmayım bi süre daha okuyup öğrenicez.

normal fiyatları 24 tl 19 tl den alınabilir kadıköyde.
    PDF versiyonlarıda internette mevcut.

edit: kitapyurdu 16,80tl miş iyiymiş be :D kazık ruh buldu resmen.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

KarasuZanu bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

kadıköyde işe başlamadan önce direk bu kitapları almıştım zaten ama pek işlevsel bulmadım daha çok robota bunu yap şunu yap dermiş gibi geldi bana kitap'ın anlatımı çeviri olduğu için belkide iyi çevrilemedi ama peşinen yorum yapmayım bi süre daha okuyup öğrenicez.

normal fiyatları 24 tl 19 tl den alınabilir kadıköyde.
    PDF versiyonlarıda internette mevcut.

edit: kitapyurdu 16,80tl miş iyiymiş be :D kazık ruh buldu resmen.

hocam bunlarla öğren demiyorum sadece bunlarla başla diyorum, ben 2. kitabı bitirmek üzereyim gayet de yol katettim ama şimdi bakıyorum sanatçı arkadaşlar var karakalem de çalışan ama işi yağlı boya olan harbiden çok özeniyorum, sıfırdan başladım yetenek de azdı bende ama yinede onlar kadar iyi olmasa da en azından imrendirecek kadar, sokakta çizenlerden daha iyi çizecek kadar ilerlemek istiyorum, şimdi bu 2. kitabı bitirince daha ileri kitaplar var onlara geçicem, benim maksadım hep bir enstrüman çalmaktı, gitarı beceremedim, piyano olayı bir türlü olmadı, bende yanımda rahat ne taşırım hobi edineyim diye düşünürken bu olay çıktı karşıma, temiz çizmek için stres yapsam da hoşuma gidiyor, belki 5-6 sene sonra prof resim çizen birisi olurum :) kastırmaya devam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

sendede oluyormu çizerken bir süre sonra kendinle konuşup sinirlendiğin yoksa bendemi sadece. bu sinirden dolayı orta okulda resimden kalan ilk türk olucaktım zaten az kaldı. normalde çok sakin bir insanım ama çizerken karalarken yada nerden geliyo anlamıyorum kalemi bazen masaya bırakıyorum. iş biraz pisikiyatriyede girdi ama ben bi ara doktora gitsem iyi olucak  sanırım :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

KarasuZanu bunu yazdı:

sendede oluyormu çizerken bir süre sonra kendinle konuşup sinirlendiğin yoksa bendemi sadece. bu sinirden dolayı orta okulda resimden kalan ilk türk olucaktım zaten az kaldı. normalde çok sakin bir insanım ama çizerken karalarken yada nerden geliyo anlamıyorum kalemi bazen masaya bırakıyorum. iş biraz pisikiyatriyede girdi ama ben bi ara doktora gitsem iyi olucak  sanırım :/

hocam çizerken sinirlenme olayı oluyor, kendinle konuşmamak için sakin sözsüz müzik aç, kulak meşgulken insan daha iyi odaklanıyor, söz olursa müzikte kafan yorulur, sinir şu sebepten oluyor, şimdi kalemi tutmanın ana olarak 3 yolu var, bu 3 tutuşun altında kalemin simetrik olarak daha ileri yada el içine alındığı pozisyonlar var bunlar 200 küsür tane insan zamanla öğreniyor, ve o pozisyonlar hissettirmeden gıcık bir ağrı yapıyor, istesen de kafandaki gibi çizgi atamayabiliyorsun onu silmek tam bir asabiyet bozukluğu çünkü daha sonra doğru şekilde yapsan da sanki yanlış yapmış gibi oluyosun :) sabırlı olacaksın işte, ve bir de alışkanlık kazanmak gerekiyor, nerede tıkandıysan bırak, bende şimdi a3 ve a4 kağıtlar var a4 leri dosya içinde a3 leri rulo olarak taşıyorum, ve mümkün oldukça masasız çizmeye çalışıyorum. biraz daha geliştireyim çizimle uğraşanlara pm den çalışma yollayacam zaten :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    konuyu baltalamış olmam umarım bu çalışmalar sayesinde karikatür çizicek kıvama gelebilir miyiz karikatürü seviyorum çizmek de istiyorum yarışmaya istanbuldan katılıyorum arkadaşlara başarılar
Toplam Hit: 4556 Toplam Mesaj: 29