Karamail

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:

karakutu bunu yazdı:

nakamura2 bunu yazdı:

senin yazdığında şüphemiz yoqq!!!eline SağLık!!!!!!!!!

!!!!!!! küfür gibi  geldi  biraz

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne küfürü yawwww!!!inanmasak söleriz yani............

nanik :) şaka len şakaa  kereta :)

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

zuhahahahah:)fake'inin yedim:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

bayyaa karsımıs ortalık...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unborn_kid
    unborn_kid's avatar
    Erkek
    Abi herşey tamam da şifre fln nereye gelicek. Bizim e-mailimize gelmesi için doldurulacak bi alan yok???
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    abicim bu fake mail deil :P  anlamiyormusnuz anonoyumus mu ne her ne zikimse .. iste ondan sadece mail atabiliyorsun istedigin kisi adina anladin mi .. tabi nasil kullana bilecegin senin hayal gücüne kalmis ;)

Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unborn_kid
    unborn_kid's avatar
    Erkek
    karakutu bunu yazdı:

abicim bu fake mail deil :P  anlamiyormusnuz anonoyumus mu ne her ne zikimse .. iste ondan sadece mail atabiliyorsun istedigin kisi adina anladin mi .. tabi nasil kullana bilecegin senin hayal gücüne kalmis ;)

Tamam abi ben karıştırdım. Bi zamanlar tahribat.com da bu şekilde yapılmış bi fake mail vardı. Hala varmı bilmiorm ama ben onunla karıştırdım. Eğer böyle bişi varsa sizde eklerseniz sevinirm.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay_666
    cagatay_666's avatar
    Erkek

saol güzelmiş....

YA TAM SUSTURURUM YA KAN KUSTURURUM
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    unborn_kid bunu yazdı:

karakutu bunu yazdı:

Tamam abi ben karıştırdım. Bi zamanlar tahribat.com da bu şekilde yapılmış bi fake mail vardı. Hala varmı bilmiorm ama ben onunla karıştırdım. Eğer böyle bişi varsa sizde eklerseniz sevinirm.

dostum %100 çalışıyor lakin yedirecek %100 keriz bulman gerekli http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=15785 

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unborn_kid
    unborn_kid's avatar
    Erkek

fmk bunu yazdı:

unborn_kid bunu yazdı:

karakutu bunu yazdı:

dostum %100 çalışıyor lakin yedirecek %100 keriz bulman gerekli http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=15785 

Eywallah kardeş ama bende de fake mail wardı üstelik java script hatası da vermiyo. İsterseniz eklerim buraya. Sorun bu değil. Bu forum bile burda olmadan önce tahribat.com da mail hack diye bişey vardı. Yine burdaki gibi sahte mail ve isim yazıodunuz. Bi de kendi e-mailinizi. Sonra kurbanımıza bu yazdığınız adresten mesaj gidiodu. Ama fake mail gibi değil, adamın şifresini yazması gerekmiodu. Mesaj gönderilir gönderilmez sadece hata yazısı çıkıodu adama ama sayfa AÇILDIĞI için şifre gönderiliyordu. Çok iyi hatırlıyorum yapmıştım çünkü. Nasıl oluyo bilmiyorum ama böyle bişey var. İşte o sizde varmı diye soruyodum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    sanmıyorum öle bişey oacağını emin diilim ama tahribat fake servisi olabilir belki tabi eskiden varsa bilmiyorum ejderin wardı ama bilmiyorum.........yazdığın gibi bişey olacağını sanımoyrum ben şahsen!varsa manyaq olur

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 20756 Toplam Mesaj: 31