Karamurat Filmlerine Laf Atmadan Önce Bunu İzleyin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

flybatwin bunu yazdı:
    -----------------------------

süper bişi yaw gece güldürdü beni

hocam özel bi sebebi yok da merak ediyorum, seni forumda gördüm göreli böyle eski konuları zıplatan birisin. bi amaç bi sebep var mı? eleştirmek amaçlı söylemiyorum gerçekten merak ediyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

yeri gelmişken söyleyim,  bu karamurat battal tarkan filmleri Türk tarihine ihanet resmen,  millet - hatta kendi çocukları bile - kıçıyla gülsün taşşağın en büyüğünü geçsinler diye çevrilmemiş olamazlar .Film çekecek kadar zeka sahibi olan - en azından kamera üzerinde kayıt düğmesini bulabilen - bir insanın bir kerede 70 tane ok atıp aynı zamanda 10 kişinin karnını yararken 15-20 mt yüksekliğindeki kaleye zıplayamayacağını bilir yada bu gezegende turuncu / açık mavi postlu yaratıklar olmadığından haberdardır.

Bu tür filmler izleyip ecdadı ile gurur duymaya hazır, bunu bekleyen Türk evlatlarının zihnine, anlatılan herşeyin yalan abartı ya da masal olduğu şer fikrini düşürmekten başka bi boka da yaramamıştır. Cüneyt dahil bu yapımlarda emeği geçenlerin alayı tarih önünde suçludur. Allah tez elden belalarını da versin ...

Bu filmler , bir milletin milli benliğini kaybetmesi, kendi kimlğinden utanması kendini hakir görmesi büyük projesinde  diğer bir ayrıntı olarak zihnimize kazınmıştır. Türk evlatlarının gencecik dimağlarına ecdadlarını temsil eden battal, karamurat, tarkan gibi tiplemelerin sanıldığı gibi kahraman değil bol yağlanmış birer taşak oğlanı olduğunu sokmuştur ya başlarına gelmeyen kalmasın , gözlerine mil çekilsin, kara zindanlara kapatılsınlar işala !

Hacı kusura bakmada  bu kadar yorumu yapıp gerçekle senaryoyu ayıramadığını düşündürtüyorsun...

Altı üstü film gerçek değil, her filmi gerçekmiş gibi  yada gerçekte öyleymiş gibi yorumlayıp dimağımıza öyle kazıyacaksak zçtık....

Bence türk genci önce kurguyla gerçeği ayır etmeyi öğrenmeli bakınız sokakta ki polat abilere...

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

vay m.k 1 yıllık Konu mezardan kalkmış :))

taş yagıcak kafamıza :))

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokorecci
    kokorecci's avatar
    Erkek
    PieRRe_ bunu yazdı:
    kokoreç çi geldi efenim buyrun :D
    yok bee mındar oldu o barsaklar kokorec olmaz onlardan biliyoruzda konusuyoruz ahaahaa:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

abi karamurat filmlerine bok atıoz ama adamlar o zamana göre 10 numara yapmışlar

hala izliyoruz sıkılmadan xD

sıkılmadan ve gülerek aynen :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek
    Adam çok ellemiş kendi bağırsağını herhalde, çat diye çıkarttı bakmadan falan.

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

bu ne lan . hem kendi karnını kesiyor hemde sonradan adama dalıyor. ne kadar aptalca bir düşünce. zihniyetini anlayamadım. :Ç

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
Toplam Hit: 8726 Toplam Mesaj: 48