Tahribat.com Forumları
Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
KARAR ALDIM DONMEYECEM!!!!!!!!
Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
-
Bı daha tahrıbatın kızlarıyla ıcq da muhabbete gırmeye calısmayacam rezıl ettım kendı kendımı kamuoyuna! SHEKER ısımlı kardesım ne dıon la deınce afalladım resmen bı daha boyumdan buyuk ıse kalkısmayacam. Ayrıca bukemedıım bılekte varmıs yane.
GUNUN REZALETI: Kardeslerden bırıyle muhabbet anında eft seklınde msj aldım bu ne yaw ben terımlerden anlamam felan dedım arkdas evet demek dedı yerın dıbıne gectım duyurulur..... -
komik adamsin vesselam TugrulBaba kardes :))
-
eheh boşver be TugrulBaba takma kafana
-
ir2 bunu yazdı:
-----------------------------
adam bana dedi eft dedimi söleme yayma kimseye eehe dedi kendi yazmış
olmz :)) eft ne bilmiosan gitmenmi lasım
kızlarlada kasma zaten ... salla
yok bea onemlı deıl gırgır olsun
-
üzülme ya tanımamıştır kızcağız bilememiştir forumdan oldunu.Tanımadığı içinde doğru tepki vermiş.hem daha bükemedin çok bilekle karşılaşırsın
-
wahahahhah sende ne yaptın be baba???? Çok ayıp çokkkkkkkkkk
-
TUGRULBABA bunu yazdı:
Bı daha tahrıbatın kızlarıyla ıcq da muhabbete gırmeye calısmayacam rezıl ettım kendı kendımı kamuoyuna! SHEKER ısımlı kardesım ne dıon la deınce afalladım resmen bı daha boyumdan buyuk ıse kalkısmayacam. Ayrıca bukemedıım bılekte varmıs yane.
GUNUN REZALETI: Kardeslerden bırıyle muhabbet anında eft seklınde msj aldım bu ne yaw ben terımlerden anlamam felan dedım arkdas evet demek dedı yerın dıbıne gectım duyurulur.....
Yaf Salla Kardes Alt Tarafi Kiz Milleti Iste -
bende ilk başlarda a.k. nin ne olduğunu bilmiyodum ulan baqıyom herkes lafının başında sonunda a.q yazıyo a.q :)
ne diye dşünüyodum kendi kendime hani bi dizi wardıya a.kadir okunuşu (a nokta kadir) diye bi isim wardı abülkadiri kısaltıp a nokta kadir diye söylüyolardı hep o aklıma geliyodu a.q
neyse sonradan çaktık davayı a.k. -
tugrulbaba ıcq ınfonda bısı ytazmıo dogal olarak brz garıpseddım.. sende öle farklı gırış yapınca brz afalladımne dıo bu fılan..slm fılan yazsaydın adam gıbı knşrdm..
-
heyttt be ;)
-
aynen yasanmis bir sohbet yazismasi :)
kiz : asl ?
cocuk : asl ne ?
kiz : age / sex / locality
cocuk : bi dakika
kiz : ok
cocuk : 21 / evet istiyorum / nerde istersen
-----
Toplam Hit: 4104 Toplam Mesaj: 16