folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kararan Gümüşleri Parlatmak İçin...

Kararan Gümüşleri Parlatmak İçin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    aLcoLiq bunu yazdı:
    -----------------------------

brainiac bunu yazdı:
    Gümüş parlatıçı sıvılar kullanmayın onlar giderek gümüşü saratır. eğer gümüşünüzde kaplama varsa genelde daha parlak durması için rodyum kaplama atırlır üstüne anlaşılır zaten beyaz altınımsı gibi bi görüntü sergiler genelde bı-unlar kolay kolay kararmaz ama karırırsa parlatılırken kaplama zedeleniceğinden gittikce erkek kararır kaplama bittiğinde ise normal gümüş gibi kararmaya devam eder bazı gümüşlerdede kaplaması güzel uzun ömürlü olsun diye altına sarı kaplama yapılır bunlardada parlatılınca sarısı çıkar bunları daha uzman bi şekilde parlatmak gerekir sarısını komple almak için eğer normal bi gümüşse en iyi evde uygulanacak yöntem bi suya bulasık deterjanı dökün bu kabı mümkünse kafif ısıtın suyla beraber verimi artırır ılık olması kullanmadığız diş fırçası vb ürünlerle bulaşık deterjanlı suyla köpürte köpürte yıkayyın :D köpürt beni pakize :D en iyi yöntem budur gümüşün kararması ise genelde kükürtten dolayıdı havadaki ve terdeki kükürt karartır.

hocam çok iyi açıklamıssın valla saolasın...bende terden oldugunu düşünüyorum dediğin gibi çünkü Adana' da olupda terlememek mümkün değil çok kötü karardı üzüldüm....

Hocam antalya da ayrı bi dert otururken terliyosun wc ye gıtmek bile dert gümüşler artık eriyip gidicek nerdeyse :P

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    Kireç sökücü kullan anasını ağlatır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    özel temizlyicileri var onların
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek
    Bildiğin okul silgisiyle bi güzel sil zarar vermeden pasparlak çıkar mürid xD

O da yok.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Amonyak diye biliyordum ben...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek
    sigara  külü iyidir üstat ben kullandım işe yarar

Elektronikci olmak için çok çaba harcamam gerekiyor ANNE
Toplam Hit: 7236 Toplam Mesaj: 27