Karavan Diye Buna Derim ( Karavanda Normal Araba İçin Garaj Bile Var )
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
Niflheim bunu yazdı:
-----------------------------Havuz yok bunda almıyorum arkadaş...
-----------------------------Karavan buldun havuzlusun arıyon hocam :D bak baskası bu kadar kıbar olamz dırek .m budlun kılsızını aryon der...
-----------------------------Tam ben yapacaktımkine lafı yapıştırmışın ikisini birden yerleştirmişin :D
-
CnqZ bunu yazdı:
-----------------------------Baracuda bunu yazdı:
Niflheim bunu yazdı:
-----------------------------Havuz yok bunda almıyorum arkadaş...
-----------------------------Karavan buldun havuzlusun arıyon hocam :D bak baskası bu kadar kıbar olamz dırek .m budlun kılsızını aryon der...
-----------------------------Tam ben yapacaktımkine lafı yapıştırmışın ikisini birden yerleştirmişin :D
-----------------------------sen geçmişte kaldın cengoooooo d:
-
böyle bir karavanın oldumu , içinede sağlam bir manita lazım bunun. öbür dünyada da, olum sen cenneti tattın birazda kızar bakayım derler sonra :D
-
1. resim fotoshop
-
ulquiorra bunu yazdı:
solstice bunu yazdı:
bunu alıcan 3 ay tatile paso :D 7 yıldızlı otelin yanına cekicen ohh miss :D çok hatun düşer :)
-----------------------------2.5milyon$`a karavan aliyosun gidip 7 yildizli otele mi yerlesemiyosun? :D:D:D:D:D ne adamsin ya :D
-----------------------------:D:D:D:D:DD sabaha kadar gülerim artık :D:D:DD
-
o kırmızı arabayı o sekilde park etme sansi yok kimsenin anca karavanin yukari kalkmasi lazim :)
-
Sky bunu yazdı:
o kırmızı arabayı o sekilde park etme sansi yok kimsenin anca karavanin yukari kalkmasi lazim :)
Altındaki dalga çıkıp giriyordur (: -
Sky bunu yazdı:
-----------------------------ön tekerler zaten havada :|
-
bendede bu aralar karavan hastaligi basladi almak lazim bi tane ucuz yollu
-
arkadaşlar dikkatli bakarsanız resimlerin karavanla alakası olmadığını anlarsınız. karavanın ilk önce büyüklüğüne bakın birde iç çekimlerine bakın eğer öyle bir karavan olsa otobüsün 2-3 katı büyüklüğünde olması lazım kii karavanın penceresinden iç taraf az biraz gözüküyo :) içerde öyle renkte perde yada mobilya varmmı :P hadi olsun bu tipte ve büyüklükteki karavan kaç ton çekerki cüssesine göre. birde ilk resimde ön lastikler bana havada geldi diğer arkadaşımızın dediği photoshoplu resim dediğine katılıyorum....