Karavan Rack Kafe
-
Caravanmı kaldı artık ya bebe mekanı katharsis en iyisi
-
Chaoser inn nasıldı ama :D
sulu bira vermeseler güzel biyer aslında =) -
metalati amacın ne bilader muridlere sataşıosun ?
-
Böyle kıytırık bir konuyu vatan olayına çevirmeyecek kadar zeki insanlarsınız...
Mc'nin sinirlenmesi normal tabi.Onun kültürel yozlaşma düşüncelerinin aşırıya kaçmayanlarını destekliyorum.İnsan kültürel yozlaşmayı vurguladığı için yobaz denilmemeli.Düşüncelerin birbirine uymaması kadar doğal birşey yok.Ama kalkıpta senin düşüncene uymuyor yada katılmıyor diye etiket yapıştırılması yanlış.Hayatımızıı nasıl yaşadığımız sadece bizi ilgilendirir. Savunduklarımızda bizi ilgilendirir. Kendimize verdiğimiz haklara karşımızdakininde aynı derecede sahip olduğunu unutmayalım.Bizim düşüncelerimize uysun yada uymasın...Kendimi ele alırsam uzun saçlıyım,bileklik vs. takıyorum,metal dinliyorum.Bu benim kültürel yozlaşmaya uğradığımı göstermez. Ama düşüncelerim basitleştiğinde, davranışlarım özenti bir hal aldığında ve doğallıktan uzaklaştığında bu benim yozlaşmaya uğradığımı ve ortam ayaklarına yatıp kendimi bir b*k sanmaya başladığımı gösterir...
-
mc millete sırf bi konudaki görüşleri sebebiyle üstüne üstlük vatan, sakarya muhabbeti yapıp bok atman hiç yakışmıyo.
-
seviyesiz yorumlarınızı kendinize saklayınız , gereken kişilere gereken uyarılar gönderildi
-
Ankara da felsefe veya graffiti ye takılan var mı özenti tipler yoğunlukta artık takılmıyorum ama felsefenin duvarında antikky yazısı görmüştüm lan dedim acaba ?
bilmiyoruz tabi -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Ankara da felsefe veya graffiti ye takılan var mı özenti tipler yoğunlukta artık takılmıyorum ama felsefenin duvarında antikky yazısı görmüştüm lan dedim acaba ?
bilmiyoruz tabi-----------------------------
cof orası özenti mekanı dostum duman dinleyip gothic olmak isteyenler dolu orda :)))
sen keyif bar a gel gör müziğin keyfiyle bira içmeyi. At cannibal corpse dan make them sufferını death walking terror unu çağrı abidende bi bira iste. Çıkmak istemessin sonra zor toplarız seni ordan :)))
-
Caravan da bitti bizde bittik.Eski tayfa olmayınca olmuyor artık.Orasıda zaten evrim geçirdi pek bişeye benzemiyordu.Artık sakinlik istiyorum konuşurken karşımdakinin esini rahat duymak istiyorum.Yaşlandık yaw.Türk musikisine ve rakıya vurdum kendimi