folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kardeşim Dolandırıldı

Kardeşim Dolandırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bankadan arıyoruz diye tüm bilgileri almışlar.. kişisel ve hesap bilgilerini.. Benim de dolaylı yollardan haberim oldu..

Nasıl tongaya düştüm diye üzülüyormuş

yengemden öğrendim...

Morali çok bozukmuş konuşmak istemiyor.. benim bilmemi istemiyormuş.. polise falan gitmiş...

Bir de şu teyze oğlunun haberini öğrendik... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ya sen benim sorularıma cewap wersene tmm üzülüoda sen cewaplamadan nası yardımcı olalım

bak şimdi tel bankacılığında tüm konuşmalar kayıt altındır eğer burdan yapıldıysa her türlü ortaya çıkartılır we banka zararı karşılar hesap hareketlerini kontrol ettiniz mi ne işlemler war

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gorseltemas
    gorseltemas's avatar
    Erkek

en kısa zamanda savcılık mücarat bölümüne başvuruda bulunsun olayı en kısa zamanda çözeceklerdir...

DUR!! neyse yürü git....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

ya sen benim sorularıma cewap wersene tmm üzülüoda sen cewaplamadan nası yardımcı olalım

bak şimdi tel bankacılığında tüm konuşmalar kayıt altındır eğer burdan yapıldıysa her türlü ortaya çıkartılır we banka zararı karşılar hesap hareketlerini kontrol ettiniz mi ne işlemler war

hacı olmaz öyle şey bunu yapacak kişi anca akılsız safın teki olması gerekir:) normal bir vatandaş(şerefsiz olanlarından) telefon kulübüsünden arayıp müşteri temsilcisiymiş gibi konuşup dolandırmıştır.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

Sanırım cepten arayıp tüm kişisel bilgilerini almışlar...

Ordan da internet üzerinden başka bir hesaba havale etmişler...

Dediğim gibi karakola falan gitmiş ama benim çok detaylı bir  bilgim yok...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Gecmis olsun hacim..Umarim bulursunuz yapan namusuzlari..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

Sanırım cepten arayıp tüm kişisel bilgilerini almışlar...

Ordan da internet üzerinden başka bir hesaba havale etmişler...

Dediğim gibi karakola falan gitmiş ama benim çok detaylı bir  bilgim yok...

kisisel bilgileri derken normal int sifrelerinide alsinlar hadi onuda gectim tek kullanimlik sifre gelio kendi cebine e onuda aldilarsa arayipta  yuh artik bunuda anlamasi lazimdi yani..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

cagatay09 hacı 2 önceki mesajımda yazmıştım bazıları henüz aktif değil ya da sanırım bizim bir şeyler yapmamız gerekiyor:D

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ay şimdi çıldırcam o zaman hesap hareketlerini kontrol etsin kimin hesabına gönderilmiş die şubeye gidip alamıycağına göre bilgileri aldıktan sonra müşt.  hizm. aracılığıyla yapması gerekio işlemleri ben mi anlatamıorum anlamadım ki yaa

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

burada en önemli unsur cep telefonu numarasi ve cep numarasini degistirmisler diycem bu seferde cep no degistirmekde öyle hemen şak diye cep numarani degistiremiyorsun , şubeden yapılabilen birsey yani.. aktif olsun yada olmasin kendi cep numarasi en önemli unsur. bence bu kkonu senin duydugun gibi degil olivetti baska seyler var sanirim.. yalan söylemiste olabilir.

Toplam Hit: 7247 Toplam Mesaj: 42