Kardeşim Öldü :( Çok Kötüyüm
-
Önce dur bi şükret haline. Ağlamanın isyan etmenin yeri değil. Şükreet önce onu alana. Sonrada öldüğüne şükret.
Ağlama sakın. Ağla ama bağıra çağıra değil, gözünden süzüülsün yaşlar.
Bir yıl önce 13 yaşında kuzenimi aldı bir araba altına. İnanki arkadaşım geçiyor. Şu an bulunduğun durum sana hayatı berbat gösteriyor, sen de ölmek istiyorsun, nefeslerin zorlaşıyor, herşey anlamsız senin için. Ama inan böyle bir acıyı yaşamış biri olarak tavsiye ediyorum sana: Evde durma, daha çok sıkılırsın. çIK dışarı, bol bol dua et. Eve sadece yatmaya git. Kötü şeyler düşünme.
İnanki geçecek hepsi, inan.
Derdi, elemi veren Allah, sabrını da verir..
-
Başınız sağolsun kardeşim...
-
Allah tahsilatını affetsin, mekanı cennet olsun :(
-
temmuz ayının ilk haftası denizde 25 yaşlarında bi gencin ölümüne şahit oldum. o gün 2 kişi daha boğulmaktan son anda kurtulmuştu. sonra otobüsle gelirken trafik kazasında bir kadının ölmesi psikolojimi bozduğu için denize gitmiyorum bu yaz artık.
Başın sağolsun.
-
mekanı cennet olsun ,başın saolsun
-
Allah yardımcın olsun dostum :( Başın sağolsun..Benim de kuzenime tren çarpmıştı :( hemde 2 kardeştiler ikiside duyma engelli ,
düşünebiliyor musun , kalanın tek dostu tek rahat anlaşabildiği insan gitti :'(
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Önce dur bi şükret haline. Ağlamanın isyan etmenin yeri değil. Şükreet önce onu alana. Sonrada öldüğüne şükret.
Ağlama sakın. Ağla ama bağıra çağıra değil, gözünden süzüülsün yaşlar.
Bir yıl önce 13 yaşında kuzenimi aldı bir araba altına. İnanki arkadaşım geçiyor. Şu an bulunduğun durum sana hayatı berbat gösteriyor, sen de ölmek istiyorsun, nefeslerin zorlaşıyor, herşey anlamsız senin için. Ama inan böyle bir acıyı yaşamış biri olarak tavsiye ediyorum sana: Evde durma, daha çok sıkılırsın. çIK dışarı, bol bol dua et. Eve sadece yatmaya git. Kötü şeyler düşünme.
İnanki geçecek hepsi, inan.
Derdi, elemi veren Allah, sabrını da verir..
-----------------------------annesine gidiyorum hergün:(
saolun arkadaşlar :(