Kardeşim Sen Düşünceden İbaretsin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

bir adamın başka bir adama şiir yazması ibnelik değil de nedir ve ibnelik iyi bişey değildir , örnek almayın böyle şeyleri 

Hahdahfds aklımı yedim.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı:

bir adamın başka bir adama şiir yazması ibnelik değil de nedir ve ibnelik iyi bişey değildir , örnek almayın böyle şeyleri 

Sen yazsaydin ibnelik olurdu ama bu adamin ne dusundgnu sen hic bir zaman anlymycksn

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

yorum ve nick bayağı uymuş:)

Teşekkür ederim.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

Şiiri veya metni yazarken büründüğü hissiyat, koca bir muallak. Haklı olabilirsin. Ancak genel anlamda bu işlerle uğraşanların hislerini yönelttikleri ''İNSAN'' ların, ''CİNSİYET'' lerine önem verdiklerini zannetme. ''İNSAN'' a, ''İNSAN'' gözü ile bakabilmek gerekir. Tabii öncelikle şöyle bir durup, ''DÜŞÜNEBİLMEK'' gerekir...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

Kardeşim kelimesinden erkek anlamını nasıl çıkardın, bu zekayla çok yaşamazsın :)

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

öncelikle bu platformda mevlana ve şemse eşcinsel diyen aptal hatta üstüne basa basa aptal dediğim şahıs.

bilip bilmeden hele ki okumadan kimseyi karalayamassın

şu sanaydı aptal arkadaş

http://www.itusozluk.com/goster.php/mevlana+%FEems+ili%FEkisi+e%FE+cinselli%F0in+temelidir

geelelim şiire

şiir içinde 2.bir şiir var ayırmak mı lasım y oksa ben mi yanlış biliyorum ?

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=TtNtYv4jIco&feature=related

işte burda

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Cinsel tercihi beni ilgilendirmezde bence dünyanın en gereksiz adamlarından birisi ya Mevlana. En az senin benim kadar lüzumsuz bir adam.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

bu mevlananın bir hikayesinde eşekle ilişkiye girip ölen kadını anlatıyordu. işte böyle bir adam bu mevlana diye taptıkları şahıs. polemik çıkarsa uğraşır hikayeyi bulur kapak ederim bu dediğimi inkar edeni :D

enjoy i'm vaccinated
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Cinsel tercihi beni ilgilendirmezde bence dünyanın en gereksiz adamlarından birisi ya Mevlana. En az senin benim kadar lüzumsuz bir adam.

kesin yargılar vererek bu düşünceni belirtmen yanlış önce bilmen lasım

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 4221 Toplam Mesaj: 32