Kardeşim Sen Düşünceden İbaretsin...
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
bir adamın başka bir adama şiir yazması ibnelik değil de nedir ve ibnelik iyi bişey değildir , örnek almayın böyle şeyleri
-----------------------------Hahdahfds aklımı yedim.
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------bir adamın başka bir adama şiir yazması ibnelik değil de nedir ve ibnelik iyi bişey değildir , örnek almayın böyle şeyleri
Sen yazsaydin ibnelik olurdu ama bu adamin ne dusundgnu sen hic bir zaman anlymycksn -
Triumph bunu yazdı:
yorum ve nick bayağı uymuş:)
Teşekkür ederim. -
xzxz bunu yazdı:
bir adamın başka bir adama şiir yazması ibnelik değil de nedir ve ibnelik iyi bişey değildir , örnek almayın böyle şeyleri
Şiiri veya metni yazarken büründüğü hissiyat, koca bir muallak. Haklı olabilirsin. Ancak genel anlamda bu işlerle uğraşanların hislerini yönelttikleri ''İNSAN'' ların, ''CİNSİYET'' lerine önem verdiklerini zannetme. ''İNSAN'' a, ''İNSAN'' gözü ile bakabilmek gerekir. Tabii öncelikle şöyle bir durup, ''DÜŞÜNEBİLMEK'' gerekir... -
Kardeşim kelimesinden erkek anlamını nasıl çıkardın, bu zekayla çok yaşamazsın :)
-
öncelikle bu platformda mevlana ve şemse eşcinsel diyen aptal hatta üstüne basa basa aptal dediğim şahıs.
bilip bilmeden hele ki okumadan kimseyi karalayamassın
şu sanaydı aptal arkadaş
http://www.itusozluk.com/goster.php/mevlana+%FEems+ili%FEkisi+e%FE+cinselli%F0in+temelidir
geelelim şiire
şiir içinde 2.bir şiir var ayırmak mı lasım y oksa ben mi yanlış biliyorum ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=TtNtYv4jIco&feature=related
işte burda
-
Cinsel tercihi beni ilgilendirmezde bence dünyanın en gereksiz adamlarından birisi ya Mevlana. En az senin benim kadar lüzumsuz bir adam.
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------bu mevlananın bir hikayesinde eşekle ilişkiye girip ölen kadını anlatıyordu. işte böyle bir adam bu mevlana diye taptıkları şahıs. polemik çıkarsa uğraşır hikayeyi bulur kapak ederim bu dediğimi inkar edeni :D
-
KrypT bunu yazdı:
Cinsel tercihi beni ilgilendirmezde bence dünyanın en gereksiz adamlarından birisi ya Mevlana. En az senin benim kadar lüzumsuz bir adam.
-----------------------------kesin yargılar vererek bu düşünceni belirtmen yanlış önce bilmen lasım