Kardeşimin Ödevi
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
bitsede sınıfa girsek yazsın belki dürüstlükten kurtarır.
-----------------------------yılın yorumu güldüm gece gece anılarım canlandı
-
Lambo bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
bitsede sınıfa girsek yazsın belki dürüstlükten kurtarır.
-----------------------------yılın yorumu güldüm gece gece anılarım canlandı
----------------------------- -
u235 bunu yazdı:
Yasin 3-5 bişey yazıcan abi işte "çok gururlanırım,bizim marşımız bana Türklüğümüzü hatırlatır bizim göğsümüzü kabartır " vs vs.New Yorkda oturan bir Hindistanlı değilsin ki İstiklal marşı hakkında hiç bir duygun,düşüncen olmasın.
-----------------------------not: İstiklal Marşı'nda "Türk" kelimesi geçmemektedir.
-
way anasını ilkokula kadar düşmüşüz.
-
beyler mal mal konuşup durmayn :) kimsenin kalbini kırmak istemıyorum
dün çok yorgundum hatta ben ki gunu 4-5 saat uyku ile geçiştirebilcek düzeyde biri saat akşam 11 de yatıp öğlen 1.5 da kalktım.. o derece yorgundum ve uykumda bastırmıştı
istiklal marşı adına sayfalarca şey yazabilecek düzeydeyim lakin kısa cümleler istemiş kitap + yorgundum yapabilceklere sordum
yoksa yapabilirdim :)) sizden ricam bir daha lütfen düzgün yorum yapalım
-
HeadBanger bunu yazdı:
dün çok yorgundum hatta ben ki gunu 4-5 saat uyku ile geçiştirebilcek düzeyde biri saat akşam 11 de yatıp öğlen 1.5 da kalktım.. o derece yorgundum ve uykumda bastırmıştı
istiklal marşı adına sayfalarca şey yazabilecek düzeydeyim lakin kısa cümleler istemiş kitap + yorgundum yapabilceklere sordum
-----------------------------hacı yardım istediğine pişman ettik kusura bakmayasın bağışla bizi. istiklal marşı gibi bir değer hakkında 2 cümle yazamıyacak kadar yorgun olabilir mi insan? akıl alır gibi değil. buraya konuyu açana kadar 2 cümle bişeyler yazar insan yahu. şimdi de gelmişsin tafra yapıyorsun. kafan yerinde değilken böyle konu açtıysan yazılan yorumlara da tepki gösterme bari
-
god bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------hacı yardım istediğine pişman ettik kusura bakmayasın bağışla bizi. istiklal marşı gibi bir değer hakkında 2 cümle yazamıyacak kadar yorgun olabilir mi insan? akıl alır gibi değil. buraya konuyu açana kadar 2 cümle bişeyler yazar insan yahu. şimdi de gelmişsin tafra yapıyorsun. kafan yerinde değilken böyle konu açtıysan yazılan yorumlara da tepki gösterme bari
-----------------------------bak bakiyim hacı konuyu ne zaman açmışım :)
zaten aklımda ki kelimeleri cümleleri kardeşim kurmuş ekstra cümle istiyordu o yüzden sıkıntı oldu :)