Kardeşlerim Yardım Olay Çok Karışık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

BU aralar dayanamıyorum sizinle paylaşmak istedim..

Bnm bi kız arkadaşım var bnden 2 yaş küçük lise2 e geçiyor.Kız çok zeki ve bence çok güzel 7 ay boyunca çıktık.oda benim kafadan aynı onun yaptığı hareketlerin % 98 ini bn kız olsam bende yapardım dediğim şeyler..Okullar kapanmadan 1 ay öncesinden okullar kapanıncasıya kadar inanılmaz derecede iyiydik evlilik düşünmesek te (komik gelio çnkü) işte birbirimizi bulduk diyoduk birbirimiz için.Okullar kapanmadan önce bana yazın marmariste bi erkekle takılmak istediğini söyledi ama bunu aldatma olarak anlamam gerekiyo, sadece zmn geçiricek öyle eğlencesine bişi olduğunu hiçbi yakınlık olmuycağını söyledi. maksat zaman geçirmekmiş.Ben karşı çıktım tabi.Neyse aradan zaman geçti biz ara ara tartışmaya başladık. bana orda gezdiği çocuğu anlatmaya başladı kıskandırımaya çalıştıkça ben delirmeye başlıyordum.En sonunda bi gece ara verelim dedim.Okula kadar ara verelim okulda görüşelim anlaştık bi süre ara verdik.5 dk sonra ara vermek değil de ayrılmak olsun bu dedi tmm dedim ne diim.. bi süre görüşmüycektik bakıcaktık özlücez mi die. ben aramadım sormadım  bi süre ertesi gün kendi aradı soru sormak için aramış msn de yazdı falan neyse yaklaşık 1 - 1,5 hafta konuştuk.Bi gece aradı saatlerce konuştuk ( ama hala ayrıyız ve onun çıktıı biri var eğlencelik te olsa ) sabah izmirde buluştuk o marmaristen geldi.Gezdik fln aynı 2 sevgili gibiydik.Çıktığımız zaman yaptığımız şeylere devam ettik yakındık birbirimize.Takibinde 1-2 gün bana beni özlediğini söyledi artık hergün görüşüyorduk.Ama diğer çocuktan da bahsediyordu sürekli bana deli gibi kıskanıyordum.Yaklaşık 3-4 gün önce bana o çocukla ilgili konuşmaya başladı yok çok güzel dans edio yok çok yakışıklı falan dayanamadım artık ama bişi de demedim.Ertesi gün ailevi sorunlarına yardımcı olmaya çalıştım dedim işte annenle babana destek olmalısın falan.YA ÇENENİ KAPAR MISIN DESEM AYIP OLUR MU :S   dedi. Bende bunun üzerine bi süre görüşmeyelim dedim.Kapattım..Ama kızı seviyorum hala ve ona karşı bi kızgınlığım var..

-Bu kız bana karşı çok sinirli onu aldattığımı düşünüo denizde bi kızla devegüreşi yapmıştm..

-Arkadaşı bni sevdiğini söylüo kız hayır dio  napıcam :S 

3 gündür görüşmüyoruz..

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Olay karışık değil ergenlik bullshitleri dolu.Büyük ihtimalle de bu kız yazlığındaki erkeğe aşık değildir ama erkek buna yazıyordur kesin bu hep böyledir bir kural gibi, kız erkeğin ona yavşamasını görsede kendini öyle olmadığına inandırır.Yapacak bişey yok arayıp sormayacaksın ararsa arayacak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EOF
    EOF's avatar
    Erkek

kızın sana teklif ettiği şey çok uç nokta bişey "takılıcaz ölesine" gibi bi teklif bile çok uç nokta gibi geldi bana.

be şahsen böyle birşeyi hayatta kaldıramazdım ama sana dönelim; senin yaptığın hata hep kızın peşinden koşmak olmuş ara verelim lafına kız ayrılalım bence dedikten sonra 1 kere bile alttan alırsan kız seni elde etmiş olur hiçbi gizliliğin özel bi yanın kalmaz. sen kız için heycan olmaktan çıkar sadece elde ettiği (afedersin) maymuna dönüşürsün. en büyük hatanda bu olmuş kanımca kızın gözünde kendini maymun etmişsin. seni kıskandırdığı anda "eheh siktirip git o zaman"  triplerine girip seni kaybetmeyi göze alamamasını sağlaman gerekiodu ama kız babalar gibide göze almış ve döndüğündede seni tekrar elde etmiş zaten. uzun lafın kısası bu ilişkinden daha bi cacık olucağını düşünmüyorum bi sonraki ilişkinde bunlar sana ders olsun her zaman "daha az seven" ve "her an gidici" adam olman lazım. başka türlü kızı çok uzun süre elinde tutamazsınzaten bütün uzun ilişkilerinde sırrı budur

end of file.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EOF
    EOF's avatar
    Erkek
    bu arada bunu sana söyliyen olmak istemem ama saf olma o kız seni o çocukla bildiğin aldatmış.

end of file.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    ölesine takılmakmı hehe zikerim ben böle askın ızdırabını ne lan bu dostum sana birşey söliyim eger sen kız ailevi sorunlarında yardım ederken o sna bsg diosa o kızdan hayır gelmez çünkü iyilikten anlamıyordur o kızın istedigi tek sey eglence
    bana kalırsa

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    deve güreşi meselesine koptum. e aldatmış kadar var :D

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arama

sorma

sadece bekle

tecrube ile sabittir 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşım çok kızabilrisin delire bilirsin ama sen sevgilini başka biriyle paylaşmışsın ne demek başka birisyle vakit geçirecem izin vermeyecektin

öyle bi izlenim yaratmalıydınki böyle birşeyi bırak yapmak düşünmemeliydi bile gel gelelim eğer seviyosa gelir sevmiyosada sohbetiniz iyiyse birbiinizle vakit geçirmekten çok hoşlanıyosanız yüzde yüz gelir ama yarın ama 1 hafta sonra ama 6 ay sonra

beklemen gerekiyo düşünmemeye çalış ve bi dahaki sefere senin kurallarına uymasını sağla gidecem dediğinde kal deme takma çok fazla önemseme düzelir ... 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dj_hacker
    dj_hacker's avatar
    Erkek
    bence güzel güreş yapamadın ona sinirlendi bidaha yap bu sefer kafasını gözünü kır o kısın baq nasıl barısıo :/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    yok yok ben diyorum hep bu erkek milletine sıcan yaranir kardesim..eglencelik cıkıyomus takılcakmis sende izin vermissin izin vermeyi bırak bu sekilde nasi konusabilirki senin karsinda zagon meselesi galiba

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

Bu ne ya Allahım ya diyo ki ben tatile gidince bi erkekle takılacam. Sonra sen ona bi süre görüşmeyelim dedikten sonra sana "ayrılalım" diyo :/

Bi düşün taşın iyi bi intikam hazırla. intikam dediğim yani şöyle birşey yap. Bi akşam düşün taşın, ona içinden geleni söyleyeceğin ve onun yanlışlarını anlatan bi yazı hazırla. Onu sonra ezberle git söyle hepsini kıza. Bi de en sonunda geçir şamarı. Sonra git. Ölmeyi hak etmiş çoktan da ergenlik dönemi vakaları diyelim.

(biraz sinirliyim belki ağır yazmış olabilirim bilmiyorum)

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 2037 Toplam Mesaj: 12