Kardeşlik Dayanışması ...
-
‘Seks’ gerçeği şoke etti!
Kız arkadaşıyla sadece ışıkları söndürdükleri zaman seks yapan adamın foyası 2 ay sonra ortaya çıktı.
Almanya’da Manfred Schub adlı bir genç kız arkadaşı ne zaman seks yapmak istese ışıkları kapatmalarını istiyordu. 2 ay sonra seviştikleri sırada ışıkları yakan kız karşısında sevgilisi yerine bir başkasının olduğunu görünce neye uğradığını şaşırdı.
Schub’un kız arkadaşı olayı mahkemeye taşıdıktan sonra gerçekler su yüzüne çıktı. 26 yaşındaki Schub’un cinsel organının küçük olduğunu söyleyerek seks yaptıkları zaman ışıkları kapattığı ve tuvalete gittiği, burada 28 yaşındaki erkek kardeşi Walter ile yer değiştirdiği ortaya çıktı.
Walter’ın tecavüz suçundan erkek kardeşi Manfred de suça ortaklıktan yargılandığı bildirildi.---
bide tarikatta kardeş diye geciniriz ....
-
ee yuhHH a.q .::çocukluğuna inmek lazım o dölün ..bu nası bi komplextir ki sevgilisini kardeşine züktürtebiliyo .::tuhaf a.q
-
namussuz olduğu her yönden belli kalıbına tüküreyim.
özel hayatını bk etmiş gerizekalı. küçükse git kestir karı ol dimi ya :) bülo amca gibi
-
sabah bunu okudum yerlere yattım gülmekten :D türklerde böyle bişi olurmu acaba :P
-
beyniyle iliskiye girmisler bunun :D
önce sandım karı heralde adam numarası yapıo ondan baskasına yaptırıo :D
-
Ölümüne Kankayız Ben Ayarı Verecem Sen Coşkuyu :)
-
höh yani :D
-
yuhhh oohaaa:d
olm bu nedir lan kardeşine nasıl yaptırabilio o işi aq ne salaklar var ya kuçukse takma kullan aq:d
ya bide kardeşinin kabul etmeside ayrı bişi aq bari abin salak sen demi salaksın zuhaha
demekki işine gidio ibnenin:D
hayret wallahi ya çok şaşırdım bole bişenasıl olur ya:d -
bu kızda mal mıymıs:D Karanlıkda farkedememiş mi yüzünü :D insan bakar inceler:D Bunlar yeni bir teknik mi bulmus acaba:D:D
-
mAdmAn bunu yazdı:
-----------------------------
ne salaklar var ya kuçukse takma kullan aq:d
kucuk olayı sadece lambaları kapatmak için bahanedir bence -
SilenC3 bunu yazdı:
sabah bunu okudum yerlere yattım gülmekten :D türklerde böyle bişi olurmu acaba :P
-----------------------------evet hajı bizde genelde maktülün şeyini koparırlar :D mahkeyle falan uğraşmazlar yane (: