folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kardeşlik Dayanışması ...

Kardeşlik Dayanışması ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

‘Seks’ gerçeği şoke etti!
    Kız arkadaşıyla sadece ışıkları söndürdükleri zaman seks yapan adamın foyası 2 ay sonra ortaya çıktı.
    Almanya’da Manfred Schub adlı bir genç kız arkadaşı ne zaman seks yapmak istese ışıkları kapatmalarını istiyordu. 2 ay sonra seviştikleri sırada ışıkları yakan kız karşısında sevgilisi yerine bir başkasının olduğunu görünce neye uğradığını şaşırdı.
    Schub’un kız arkadaşı olayı mahkemeye taşıdıktan sonra gerçekler su yüzüne çıktı. 26 yaşındaki Schub’un cinsel organının küçük olduğunu söyleyerek seks yaptıkları zaman ışıkları kapattığı ve tuvalete gittiği, burada 28 yaşındaki erkek kardeşi Walter ile yer değiştirdiği ortaya çıktı.
    Walter’ın tecavüz suçundan erkek kardeşi Manfred de suça ortaklıktan yargılandığı bildirildi.

---

bide tarikatta kardeş diye geciniriz .... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    ee yuhHH a.q  .::çocukluğuna inmek lazım o dölün ..bu nası bi komplextir ki sevgilisini kardeşine züktürtebiliyo .::tuhaf a.q

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

namussuz olduğu her yönden belli kalıbına tüküreyim.

özel hayatını bk etmiş gerizekalı. küçükse git kestir karı ol dimi ya :) bülo amca gibi

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    sabah bunu okudum yerlere yattım gülmekten :D türklerde böyle bişi olurmu acaba :P

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

beyniyle iliskiye girmisler bunun :D

önce sandım karı heralde adam numarası yapıo ondan baskasına yaptırıo :D

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

Ölümüne Kankayız Ben Ayarı Verecem Sen Coşkuyu :)

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    höh yani :D

Söz gümüşse, altın paradır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mAdmAn
    mAdmAn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yuhhh oohaaa:d

olm bu nedir lan kardeşine nasıl yaptırabilio o işi aq ne salaklar var ya kuçukse takma kullan aq:d

ya bide kardeşinin kabul etmeside ayrı bişi aq bari abin salak sen demi salaksın zuhaha

demekki işine gidio ibnenin:D

hayret wallahi ya çok şaşırdım bole bişenasıl olur ya:d

barnak bassam?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    bu kızda mal mıymıs:D Karanlıkda farkedememiş mi yüzünü :D insan bakar inceler:D Bunlar yeni bir teknik mi bulmus acaba:D:D

Long Live Turkey..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    mAdmAn bunu yazdı:
    -----------------------------

ne salaklar var ya kuçukse takma kullan aq:d

kucuk olayı sadece lambaları kapatmak için bahanedir bence

destination@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:
    sabah bunu okudum yerlere yattım gülmekten :D türklerde böyle bişi olurmu acaba :P

evet hajı bizde genelde maktülün şeyini koparırlar :D mahkeyle falan uğraşmazlar yane (:

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1995 Toplam Mesaj: 14