Kargo Bayi Şikayet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bayi sahibi gelen idari müdürü ya da müfettişi bir güzel yedirir içirir gönderir işine bakar.. Bu tarz şikayetlere önem veren bir şirket yok.. Sana da bir mail çakarlar gereken yaptırım uygulanacaktır diye tamam..

Kendine İyi Bak ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

bölge mdlüğünü ara ağzına ne geliyorsa say yakınlık uzaklık blemem ama en ge. 1saate kapında kargon firma önemli tabii

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Ben de 5 Ocakta kurye çağırıp kargo gönderdim. Verdiği Ambar Tesellüm fişi ile defalarca takip sayfasına girmeye çalıştım kargo bulunamadı diyordu. Yurtiçin kargonun sitesinden şikayet kısmına yazdım 8 ocakta aradı kadın. Hava bilmem ne falan dedi. Şubeyi arayıp dönecem dedi. On dk sonra gönderi kodunu verdi. Ambar tesellüm numarasıyla girince de artık görebiliyordum. Arayıp arkasını aramayınca böyle savsaklıyorlar işi. 8inde yola çıktı 9unda ulaştı. 1 günde teslim yazmışlar. Benden aldıkları gün de 5 ocaktı :).

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omrcyln
    omrcyln's avatar
    Erkek
    uLtRaLoVeR bunu yazdı

Ben de 5 Ocakta kurye çağırıp kargo gönderdim. Verdiği Ambar Tesellüm fişi ile defalarca takip sayfasına girmeye çalıştım kargo bulunamadı diyordu. Yurtiçin kargonun sitesinden şikayet kısmına yazdım 8 ocakta aradı kadın. Hava bilmem ne falan dedi. Şubeyi arayıp dönecem dedi. On dk sonra gönderi kodunu verdi. Ambar tesellüm numarasıyla girince de artık görebiliyordum. Arayıp arkasını aramayınca böyle savsaklıyorlar işi. 8inde yola çıktı 9unda ulaştı. 1 günde teslim yazmışlar. Benden aldıkları gün de 5 ocaktı :).

Bende 6 ocakta siparişi verdim. Gelecek hâlâ bekliyorum. Hanımefendi pazartesi gönderecekmiş. İnşallah hava şartları pazarteside  el vermezde o zaman ne diyeceğimi bilirim 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

androidde automatic call recorder var neyse parası ver çok ihtiyacı karşılıyor :) bulutada otomatik senkron oluyor

bu durumlarda aha ses kaydı dersin beni aradıklarında görüşmeleriniz kayıt altına alınıyor dediğinde temsilci bende merak etme seninde kayıt altına alınıyo diyom :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omrcyln
    omrcyln's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

androidde automatic call recorder var neyse parası ver çok ihtiyacı karşılıyor :) bulutada otomatik senkron oluyor

bu durumlarda aha ses kaydı dersin beni aradıklarında görüşmeleriniz kayıt altına alınıyor dediğinde temsilci bende merak etme seninde kayıt altına alınıyo diyom :)=

O sistem iyiymiş:) ios versiyonu var mı? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    omrcyln bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

O sistem iyiymiş:) ios versiyonu var mı? 

androidde bunu kullanıyoruml https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globaleffect.callrecord&hl=tr 

bilmiyorum iosda varmı benzerleri olabilir herhalde

şimdiye kadar benim ki 1216 çağrıyı kayıt etmiş toplam 21 saatmiş kayıtları rehberde isim varsa o isim ve numarayla dosya ismiyle kmayıt ediyor

telefonundan silinse bile örneğin google drive da numaradan / isimden sorgulayıp arayabiliyorsun  konuşma kaydını

ben huawei p7 de kullanıyorum sıkını yok se de sıkıntı yok/ama discovery cihazların bazılarında sıkıntı yaratıyor

ilk 14 gün ücretsiz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1955 Toplam Mesaj: 18