folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kargo Hakkında Bir Soru

Kargo Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:
    -----------------------------

bu kapıdan ödeme sistemi yenimi çıktı? iyiymiş ozaman

get sistemi uygulayan keneler komisyon alıyolar

Sen olsan bedavaya mı yapardın :)

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ptt için

ürünü kargolarken kargo ücretini ödüyosun sonra kargo alıcıya ulaşınca alıcı ücreti ödüyo sonra sen ptt den paranı alıyosun

sanırım böyle

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:

ptt için

ürünü kargolarken kargo ücretini ödüyosun sonra kargo alıcıya ulaşınca alıcı ücreti ödüyo sonra sen ptt den paranı alıyosun

sanırım böyle

Teşekkür ederim kargolardada özellikle yurtiçinde böyle bir seçenek varmı acaba yokmu bilen içimde keklenmeye çalışıldığıma doğru bir his başladı

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ClothingStore
    ClothingStore's avatar
    Erkek

Hocam kapıda ödeme yapabilmen için göndereceğin kargo şirketiyle anlaşman olması lazım. öyle oluyor diye biliyorum daha önce araştırmıştım kapıda ödeme seçeneğini.  hocam şöle yapabilrsin.  sn ekran kartını kargoya ver sonra aldığın kargo takip numarasını göndereceğin arkadaşa yolla o kontrol etsin netten ürünün kargoda olduğunu sonra senin hesabına yatırsın parayı.

Nike,Adidas,Puma,Abercrombie & Fitch, Gucci, Christian Audigier, Kappa, UGG ve daha bir cok marka burda http://picasaweb.google.com/ClothingStore4216 Ayrıntılı bilgi için: clothingstore4216@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

ClothingStore bunu yazdı:
     Hocam kapıda ödeme yapabilmen için göndereceğin kargo şirketiyle anlaşman olması lazım. öyle oluyor diye biliyorum daha önce araştırmıştım kapıda ödeme seçeneğini.  hocam şöle yapabilrsin.  sn ekran kartını kargoya ver sonra aldığın kargo takip numarasını göndereceğin arkadaşa yolla o kontrol etsin netten ürünün kargoda olduğunu sonra senin hesabına yatırsın parayı.

Bu anlaşma olayını şimdi bende hatırladım dediğin gibi anlaşma vardı yanı böyle bir seceneğim yok senınm dediğin işlem olabilir ama dediğin işlemler kargo  teslimi sürecinde olmazsa ürün teslim edilir bende paramı alamam.
    Şimdi diyeceksin 3 gunde yapılamaz mı diye ama kapıda odeme seceneği sunan o arkadaşımız böyle birşeyın olduğunu biliyor daha once yediği kazığı benden çıkarmaya çalışıyor sanırım sizcede öylemi yoksa benım kuruntum mu?

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ClothingStore
    ClothingStore's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:

ClothingStore bunu yazdı:

Bu anlaşma olayını şimdi bende hatırladım dediğin gibi anlaşma vardı yanı böyle bir seceneğim yok senınm dediğin işlem olabilir ama dediğin işlemler kargo  teslimi sürecinde olmazsa ürün teslim edilir bende paramı alamam.
    Şimdi diyeceksin 3 gunde yapılamaz mı diye ama kapıda odeme seceneği sunan o arkadaşımız böyle birşeyın olduğunu biliyor daha once yediği kazığı benden çıkarmaya çalışıyor sanırım sizcede öylemi yoksa benım kuruntum mu?

Hocam şimdi gönderceğin kişiyle konuscaksın bn sana takip numarasın göndercem kontrol etceksin ve sonra paramı yatırcaksın diceksin eğer gecikme olursa veya bi cevap vermesse kargo şirketini arar paketi teslim etmeyin,bekletmeye alın dersin. baktın hala tık yok sonra tekrar geri getirmelerini istersin. tabi karar sana kalmış.

Nike,Adidas,Puma,Abercrombie & Fitch, Gucci, Christian Audigier, Kappa, UGG ve daha bir cok marka burda http://picasaweb.google.com/ClothingStore4216 Ayrıntılı bilgi için: clothingstore4216@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Eyvallah hocam çok teşekkürler yardımın için pazartesi akşam istediği kargoya gidip soracağım varsa öyle bir şeçenek yollarım yoksa göndermem

Toplam Hit: 1578 Toplam Mesaj: 18