Kargolar Ne Durumda
-
joe_black bunu yazdıselo-g bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
ben de cuma verdim kargo.
uşaktan adanaya. ne kod var ne fiş ne fatura. resmi evrak yolladım.
göçe mi gitti eşek sulamaya mı gitti belli değl.
Jahqhah pttye verdiysen geçmiş olsun hocam :)))
Yok hocam mngye verdim :D
takip kodunu niye vermiyorlarmış ? şubedemi bekletiyorlar acaba ? haberin varmı hocam o durumdan ? yani eskiden sisteme sürat karkodan giriş oldugunda bana sms gelirdi takip kodunuz şu diye. gelmedi hiçbirşey ama kargo ayın 27 sinde kargo şubesine bırakıldı.
-
Aynı yerden iki paket köpek maması siparişi verdim geçen hafta. Cuma günü biri geldi. Diğeri gelmedi. Aynı satıcının aynı anda kargoladığı iki paket... Biri var biri yok. Dedim bunun aynısından bir tane vardı o nerde. Valla adınıza başka paket görünmüyor dedi. Alla alla iyi bakalım dedim. Bugün kuryeci yine geldi. Sizin ikinci paketi bulduk dedi. Güler misin ağlar mısın...
-
Anca gelir diyerekten Bayramdan 10 gün önce trendyol dan kızım için bayramlık kıyafet aldım ( adet yerini bulsun maksatlı bayram için değil ) sürat Kargo daha bugün getirdi :)
alın bunu bi tarafınıza sokun demedim sırf iade işini takip edip tekrar muhatap olmamak için
-
Bi ürün aldım adres olarak iş yeri adresini verdim. Alıcı kargoyu kabul etmiyor diye sisteme girmişler müşteri hizmetlerine şikayet talebinde de bulundum ama hiç birşey olmaz gibi. İş yerindekilere sordum yok kargodan gelen giden olmadı diyorlar . Hem gelse bile arkadaşlar geri çevirmez alırlar.
-
JuMaN bunu yazdı
Bi ürün aldım adres olarak iş yeri adresini verdim. Alıcı kargoyu kabul etmiyor diye sisteme girmişler müşteri hizmetlerine şikayet talebinde de bulundum ama hiç birşey olmaz gibi. İş yerindekilere sordum yok kargodan gelen giden olmadı diyorlar . Hem gelse bile arkadaşlar geri çevirmez alırlar.
Millet evde olduğundan artık "geldik ama evde yoktunuz" diyemiyorlar. O yüzden yeni yalanları "alıcı kargoyu kabul etmedi".
-
Benim MNG kargo ile aldıklarım geliyor, Kargolar yoğunluktan pazar günleri ve resmi tatillerde de dağıtım yapmaya başladılar, kargomun biri pazar günü, biri bayramın 3. günü geldi.
Yurtiçi kargo ile aldıklarım geliyor, ancak ben aldığım ürünün daha ucuzunu başka yerde görüyorum :) oradan alıyorum, adamları arıyorum getirmeyin iade geçecem diye sözleşmeye göre getirmek zorundayız diyor, tamam onları anlıyorum, benim buradaki şubeyi arıyorum, çıkarmayın kargpyu dağıtıma uğraşmayın demek için, 3 gün boyunca yaklaşık 35 kez arıyorum, sekreterden düşüpte müşteri temsilcisine ulaşamıyorum, Allah'tan dağıtan arkadaşla tanıştık, kargoyu getirmeden arıyor artık getirme iade dediğimde hiç uğramıyor en azından
-

31 mayıs pazar kargoya verildi. ARAS :)
sadece kargolar değil firmalarda patlak . iş yaptıramıyorlar . eleman yok .
-
CiRKiN bunu yazdı
Anca gelir diyerekten Bayramdan 10 gün önce trendyol dan kızım için bayramlık kıyafet aldım ( adet yerini bulsun maksatlı bayram için değil ) sürat Kargo daha bugün getirdi :)
alın bunu bi tarafınıza sokun demedim sırf iade işini takip edip tekrar muhatap olmamak için
Bizde aynı, lcw den 9 mayısta sipariş verdik bayramda çocuk filan giyer diye halen kargo yok :) arıyoruz lcw yi PTT teslim alacak kargoyu diyorlar. Başka firmaya verin diyoruz olmaz diyorlar. Galiba bir ürünü bir firmaya vereceğiz diye ayırınca başka kargo firmasına veremiyorlar. İptal edin diyoruz yine yok diyorlar, iptal için gelince kargoyu kabul etmeyin diyorlar. Parayıda iade etmiyorlar. Bizden sonra sipariş verenlerin kargo su geldi bizimki arafta kaldı herhalde :)
-
trendyol, hb, n11 ve gg satışları adına kitlenen sektör.
4 sitede mağazam var. aras kullanıyorum. kota adına en bonkör firma şu an burası. kotadan kastım; şube bazlı kotaları var firmaların. bunlar dolduğu an şubeye gönderimler duruyor. kargolar gönderim yerlerinde birikiyor. ertesi gün kotalar açılınca gönderiyorlar.
bir kargo göndereceksen sabah göndermen gerekiyor. öğlene kadar tüm firmalar alımı durduruyor. anında kapasiteleri doluyor.
gönderimlerde en çok zorluk yaşanan firma trendyol ve hb ürünleri. özellikle trendyol gönderileri çok sıkıntlı. inanılmaz bir satış grafiği ve gönderimi mevcut. ürünlerimin gönderimini sağladığım şube saat 11'de trendyol gönderimini açıyor. ve sadece günde 1 saat gönderim açıyorlar. o saat içinde ürününü verdin verdin. yoksa ertesi güne kalıyor. nadir olsada gün içinde bazen gönderim açılabiliyor. birikenleri gönderiyorlar ama en yüksek ihtimal ertesi güne kalıyor.
sözün özü gönderileriniz varsa erken saatte yapın. buna alışveriş iadeleri de dahil.
-
karacadan ürün aldık, ürün 2 kere van'a gitti geldi, ardından tekrar istanbula, 3 gün sonra tekrar ankaraya geldi.