Kargolar Ne Durumda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    selo-g bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

ben de cuma verdim kargo.

uşaktan adanaya. ne kod var ne fiş ne fatura. resmi evrak yolladım.

göçe mi gitti eşek sulamaya mı gitti belli değl.

Jahqhah pttye verdiysen geçmiş olsun hocam :))) 

Yok hocam mngye verdim :D

takip kodunu niye vermiyorlarmış ? şubedemi bekletiyorlar acaba ? haberin varmı hocam o durumdan ? yani eskiden sisteme sürat karkodan giriş oldugunda bana sms gelirdi takip kodunuz şu diye. gelmedi hiçbirşey ama kargo ayın 27 sinde kargo şubesine bırakıldı. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sadakat
    Sadakat's avatar
    Erkek

Aynı yerden iki paket köpek maması siparişi verdim geçen hafta. Cuma günü biri geldi. Diğeri gelmedi. Aynı satıcının aynı anda kargoladığı iki paket... Biri var biri yok. Dedim bunun aynısından bir tane vardı o nerde. Valla adınıza başka paket görünmüyor dedi. Alla alla iyi bakalım dedim. Bugün kuryeci yine geldi. Sizin ikinci paketi bulduk dedi. Güler misin ağlar mısın... 

Sokaklar kedi, köpek, çocuk doğurmaz!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Anca gelir diyerekten Bayramdan 10 gün önce trendyol dan kızım için bayramlık kıyafet aldım ( adet yerini bulsun maksatlı bayram için değil ) sürat Kargo daha bugün getirdi :) 

alın bunu bi tarafınıza sokun demedim sırf iade işini takip edip tekrar  muhatap olmamak için 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Bi ürün aldım adres olarak iş yeri adresini verdim. Alıcı kargoyu kabul etmiyor diye sisteme girmişler müşteri hizmetlerine şikayet talebinde de bulundum ama hiç birşey olmaz gibi. İş yerindekilere sordum yok kargodan gelen giden olmadı diyorlar . Hem gelse bile arkadaşlar geri çevirmez alırlar.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Bi ürün aldım adres olarak iş yeri adresini verdim. Alıcı kargoyu kabul etmiyor diye sisteme girmişler müşteri hizmetlerine şikayet talebinde de bulundum ama hiç birşey olmaz gibi. İş yerindekilere sordum yok kargodan gelen giden olmadı diyorlar . Hem gelse bile arkadaşlar geri çevirmez alırlar.

Millet evde olduğundan artık "geldik ama evde yoktunuz" diyemiyorlar. O yüzden yeni yalanları "alıcı kargoyu kabul etmedi".

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Benim MNG kargo ile aldıklarım geliyor, Kargolar yoğunluktan pazar günleri ve resmi tatillerde de dağıtım yapmaya başladılar, kargomun biri pazar günü, biri bayramın 3. günü geldi.

Yurtiçi kargo ile aldıklarım geliyor, ancak ben aldığım ürünün daha ucuzunu başka yerde görüyorum :) oradan alıyorum, adamları arıyorum getirmeyin iade geçecem diye sözleşmeye göre getirmek zorundayız diyor, tamam onları anlıyorum, benim buradaki şubeyi arıyorum, çıkarmayın kargpyu dağıtıma uğraşmayın demek için, 3 gün boyunca yaklaşık 35 kez arıyorum, sekreterden düşüpte müşteri temsilcisine ulaşamıyorum, Allah'tan dağıtan arkadaşla tanıştık, kargoyu getirmeden arıyor artık getirme iade dediğimde hiç uğramıyor en azından

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

31 mayıs pazar kargoya verildi. ARAS :)

sadece kargolar değil firmalarda patlak . iş yaptıramıyorlar . eleman yok . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı

Anca gelir diyerekten Bayramdan 10 gün önce trendyol dan kızım için bayramlık kıyafet aldım ( adet yerini bulsun maksatlı bayram için değil ) sürat Kargo daha bugün getirdi :) 

alın bunu bi tarafınıza sokun demedim sırf iade işini takip edip tekrar  muhatap olmamak için 

Bizde aynı, lcw den 9 mayısta sipariş verdik bayramda çocuk  filan giyer diye halen kargo yok :) arıyoruz lcw yi PTT teslim alacak kargoyu diyorlar. Başka firmaya verin diyoruz olmaz diyorlar. Galiba bir ürünü bir firmaya vereceğiz diye ayırınca başka kargo firmasına veremiyorlar. İptal edin diyoruz yine yok diyorlar, iptal için gelince kargoyu kabul etmeyin diyorlar. Parayıda iade etmiyorlar. Bizden sonra sipariş verenlerin kargo su geldi bizimki arafta kaldı herhalde :) 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

trendyol, hb, n11 ve gg satışları adına kitlenen sektör. 

4 sitede mağazam var. aras kullanıyorum. kota adına en bonkör firma şu an burası. kotadan kastım; şube bazlı kotaları var firmaların. bunlar dolduğu an şubeye gönderimler duruyor. kargolar gönderim yerlerinde birikiyor. ertesi gün kotalar açılınca gönderiyorlar.

bir kargo göndereceksen sabah göndermen gerekiyor. öğlene kadar tüm firmalar alımı durduruyor. anında kapasiteleri doluyor.

gönderimlerde en çok zorluk yaşanan firma trendyol ve hb ürünleri. özellikle trendyol gönderileri çok sıkıntlı. inanılmaz bir satış grafiği ve gönderimi mevcut. ürünlerimin gönderimini sağladığım şube saat 11'de trendyol gönderimini açıyor. ve sadece günde 1 saat gönderim açıyorlar. o saat içinde ürününü verdin verdin. yoksa ertesi güne kalıyor. nadir olsada gün içinde bazen gönderim açılabiliyor. birikenleri gönderiyorlar ama en yüksek ihtimal ertesi güne kalıyor.

sözün özü gönderileriniz varsa erken saatte yapın. buna alışveriş iadeleri de dahil. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

karacadan ürün aldık, ürün 2 kere van'a gitti geldi, ardından tekrar istanbula, 3 gün sonra tekrar ankaraya geldi.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 6104 Toplam Mesaj: 54
kargolar ne durumda