Karikatür - İstek
-
Bu işini görür diğerleride gülmelik:)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-
ben hatırlıorum o karikatürü ama nerde kullandım onu hatırlarsam bulucam
-
Şimdi Kalkıp 127 Adet Mizah dergisine Tek Tek Bakayım Mı Yani :)
-

bunun tarzında bişeydi ama sanırım o daha farklıydı
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------Balonlardaki Diyaloglar sonradan Eklenmiş Gibi. Üstteki Balonun Diyaloğu Daha Uuzunmuş Sanki ...
-
CellyM bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
hazır konu gelmişken bende bi karikatür arıyodum bu arada :P
yiğit özgürün bi karikatürü vardı
adam ferrarininn fiyatini soruyodu
demek kiii
fakaaat
diye diyaloglar vardı metni co kgördüm ama karikatüre bi türlü denk gelemedim :|
-----------------------------porsche fiyatı soruyo
demekkii
fakaat diye devam ediyo :))
ben hiç rastlamadım karikatürüne, hep dialoglar var.
öle bi karikatürün olduğundan bile şüpheliyim artık :d çok aradım ama bulamadım.
-----------------------------Yok abi kesinlikle var bu :D Ben dialog olarak okumamıştım siz yazınca gözümün önünde canlandı. Ama bulamadım henüz, vazgeçmek yok aramaya devam :)
-
NmC bunu yazdı:
(...)
Yok abi kesinlikle var bu :D Ben dialog olarak okumamıştım siz yazınca gözümün önünde canlandı. Ama bulamadım henüz, vazgeçmek yok aramaya devam :)
-----------------------------aylardır arıyorum :D
-
Efendi bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:

-----------------------------Balonlardaki Diyaloglar sonradan Eklenmiş Gibi. Üstteki Balonun Diyaloğu Daha Uuzunmuş Sanki ...
-----------------------------o yüzden o daha farklıydı sanki dedim ya bunu face de kaikatür sayfları war ordan buldum hayranların ekledikleri kısmında baya baktım ama bu çıktı onun dediği daha farklıydı hatırlıorum işte kadında adamda düz yatıodu we kadının suratında cwptan dolayı aptal bi ifade wardı
-

-
koskoca tahribat'ta yok mu elinde bu karikatür olan yau : )